Κεντρική Ελλάδα ΕΟΚ Τα… σπάσαμε

Τα… σπάσαμε

basketa spasmeni

basketa-spasmeni

Άλλοι στη θέση μας (δεν θα βρεθούν ποτέ) θα έστηναν γλέντι. Γιατί δεν είναι μικρό πράγμα να καταπιάνεσαι με ένα θέμα και σε 48 ώρες να έρχονται τα πάνω κάτω. Σύμπτωση; Πείτε το κι έτσι, εμείς όμως αντιλαμβανόμαστε τη δημοσιογραφία ως δυνατότητα παρέμβασης, ως τη φωνή αυτών που δεν έχουν άμεση πρόσβαση στα κέντρα εξουσίας, ως έλεγχο της εξουσίας. Ακόμα και του Βασιλακόπουλου.

Μόλις πριν δύο μέρες γράψαμε το κομμάτι “οι γέροι και οι 30άρηδες“. Σήμερα “η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών ανακοινώνουν ότι από τη σεζόν 2015-’16, οι ομάδες της Β’ Εθνικής, της Γ’ Εθνικής και των τοπικών πρωταθλημάτων, θα έχουν το δικαίωμα να κάνουν τρεις μεταγραφές παικτών άνω των 30 ετών“.

Είναι καλύτερο από το δύο μεταγραφές, που αρχικά είχαν ορίσει. Δεν έλυσε το πρόβλημα, έδωσε όμως τη δυνατότητα σε δεκάδες παίκτες άνω των 30 να αγωνιστούν, έδωσε τη δυνατότητα στα σωματεία να κάνουν καλύτερο προγραμματισμό, έδωσε τη δυνατότητα στα πρωταθλήματα να είναι πιο ανταγωνιστικά.

Χαιρόμαστε που συμβάλλαμε θετικά. Συνεχίζουμε

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε ΕΟΚ

Δειτε επισης

Φασούλας: Με τον Γκάλη, τον Γιαννάκη, με τον «τίγρη»…

Ο Παναγιώτης Φασούλας «ενώνει» το (πραγματικό) μπάσκετ. Ο Βαγγέλης Λιόλιος επιχείρησε να κ…