Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Συνολική επιτυχία”

“Συνολική επιτυχία”

sloukas

sloukas

Ο Κώστας Σλούκας, μετά το τέλος του αγώνα, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, μέσα από τον οποίο οι “ερυθρόλευκοι” κατέκτησαν το ενδέκατο πρωτάθλημα της ιστορίας τους, μίλησε στην κάμερα του OTE TV, για τον τίτλο, αλλά και για το μέλλον του στους “Πειραιώτες“.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:
“Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα, έχει πολλούς τίτλους, αλλά φέτος αξίζαμε εμείς να το πάρουμε. Είμαι χαρούμενος που ήμουν κι εγώ μέλος αυτής της ομάδας. Ήμασταν πλήρης φέτος, πιο έμπειροι σε σχέση με την περσινή αποτυχία. Φάνηκε αυτό απόψε στον τελικό. Εν αντιθέσει με πέρσι, σήμερα δεν αφήσαμε την ευκαιρία να πάει χαμένη.

Δεν βλέπω σαν εκδίκηση τον φετινό τίτλο. Είναι περισσότερο δικαίωση της σκληρής δουλειάς που κάναμε φέτος, όλοι στην ομάδα, παίκτες, τιμ, υπάλληλοι. Νομίζω είναι μια συνολική επιτυχία και κάνουμε ένα παραπάνω βήμα“.

Τέλος, για το μέλλον του: “Δεν έχουμε πει κάτι ακόμα. Είμαι δεμένος με την ομάδα. Θα γίνει συζήτηση και θα μιλήσω με τον προπονητή να δω τι ρόλο έχει στο μυαλό του για μένα. Το χρηματικό δεν είναι πρόβλημα, πέντε πάνω πέντε κάτω… Θα κοιτάξω το καλύτερο για το μέλλον μου, είμαι επαγγελματίας κι ελπίζω να ναι στον Ολυμπιακό“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Να προσεγγίσουμε και τα επόμενα ματς σαν να είμαστε στο 0-0»

Στον τρόπο που θα πρέπει να προσεγγίσει ο Ολυμπιακός τα επόμενα παιχνίδια στάθηκε ο Γιώργο…