Κεντρική Διεθνή Ρήξη λόγω των υποδημάτων

Ρήξη λόγω των υποδημάτων

Dragan Benter

Dragan Benter

Χωρίς τον Ντράγκαν Μπέντερ, θα είναι αναγκασμένη να αγωνίζεται η Εθνική ομάδα των Εφήβων της Κροατίας, καθώς λίγο πριν την έναρξη του παγκοσμίου πρωταθλήματος, η ομοσπονδία της χώρας και ο εν λόγω αθλητής ήρθαν σε ρήξη λόγω των υποδημάτων του παίκτη.

Πιο συγκεκριμένα το μεγάλο αστέρι του κροατικού μπάσκετ και της Μακάμπι Τελ Αβίβ δεν κατέστη δυνατό να τα βρει με την ομοσπονδία της χώρας του όσον αφορά στα παπούτσια με τα οποία θα αγωνιζόταν στο τουρνουά, καθώς ο παίκτης έχει συμβόλαιο με την “Adidas” από το Σεπτέμβριο του 2013, ενώ η κροατική ομοσπονδία με την “Air Jordan“.

Μου είπαν πως εάν ο Ντράγκαν δεν φορέσει τα συγκεκριμένα παπούτσια δεν θα παίξει. Είμαστε πολύ στενοχωρημένοι, γιατί θέλει να παίξει για την εθνική ομάδα. Φαίνεται πως η διαφήμιση προηγείται του αθλήματος», εξήγησε αρχικά ο εκπρόσωπός του Μαουρίτσιο Μπαλντούτσι, ενώ ο επικεφαλής της κροατικής αποστολής, Βλάντιμιρ Βάνιακ, πρόσθεσε: «Η ομοσπονδία μας έχει συμφωνία με τη συγκεκριμένη εταιρία και κανείς δεν μπορεί να παίξει εάν δεν φορά τέτοια παπούτσια. Αρνήθηκε χωρίς να έχει αναφέρει τίποτα πριν έρθουμε εδώ. Ο Ντράγκαν Μπέντερ θα αναχωρήσει την Κυριακή (27/06) για την πατρίδα του, με την Κροατία να συνεχίζει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα U19 με έντεκα παίκτες“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Ανέλαβε την ΤΣΣΚΑ ο Πιστιόλης

Ο Ανδρέας Πιστιόλης είναι ο νέος προπονητής της ΤΣΣΚΑ. Στη Μόσχα και την ΤΣΣΚΑ επιστρέφει …