Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Προσπαθήσαμε…”

“Προσπαθήσαμε…”

manolopoulos paok

manolopoulos-paok

Ο Παναθηναϊκός διεκδίκησε μέχρι τέλους τη νίκη αλλά δεν κατάφερε να υπερασπιστεί την έδρα του κόντρα στον Ολυμπιακό και, πλέον, φαντάζει απίθανο να καταφέρει να διατηρήσει τα σκήπτρα του για τρίτη σερί σεζόν.

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος, κατά τη συνέντευξη Τύπου, παραδέχτηκε την ανωτερότητα των “ερυθρολεύκων” και τη δυσκολία της ανατροπής του 2-0, απένειμε τα εύσημα στους παίκτες του για την προσπάθεια και ξεκαθάρισε ότι η ομάδα του θα παλέψει και στο ΣΕΦ.

“Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, κέρδισε δίκαια. Όσον αφορά εμά,ς οι παίκτες έδωσαν την ψυχή τους, προσπάθησαν και δεν τα παράτησαν. Οι λεπτομέρειες έκαναν τη διαφορά και σε αυτές υπερίσχυσε ο Ολυμπιακός.

Δεν μπορέσαμε να κάνουμε όλα όσα είπαμε καθώς θέλαμε να τρέξουμε αλλα δεν το καταφέραμε. Η σειρά είναι στο 2-0, εμείς, όμως, θέλουμε, πρώτα για τον Παναθηναϊκό και μετά για τους εαυτούς μας, να δείξουμε χαρακτήρα και να είμαστε δυνατοί και συγκεντρωμένοι στο επόμενο ματς. Ξέρουμε ότι είναι δύσκολο αλλά το πρωτάθλημα δεν τελειώνει στις 2 νίκες.”

Εκπροσωπώντας τους παίκτες, ο ΝτεΜάρκους Νέλσον, επεσήμανε ότι ήταν “ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Επαναλήφθηκε σε μεγάλο βαθμό, ό,τι έγινε στην πρώτη αναμέτρηση αλλά δεν μπορέσαμε να επιβληθούμε. Χάσαμε τις διεκδικούμενες μπάλες και κάποια καθοριστικά ριμπάουντ ενώ τα βρήκαμε “σκούρα” και κόντρα στην άμυνα του Ολυμπιακού” σημείωσε ο Αμερικανός γκαρντ και υπογράμμισε πως:

“ακόμα είναι 2-0 και το πρωτάθλημα κρίνεται στις 3 νίκες. Σίγουρα έχουμε “βουνό” να ανέβουμε αλλά θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητες μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: Τελευταία ευκαιρία για 100 τυχερούς

100 εισιτήρια από ακυρώσεις αναζητούν τους… τυχερούς Τουλάχιστον 100 τυχεροί φίλαθλο…