Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Να κυλήσουν όλα ομαλά”

“Να κυλήσουν όλα ομαλά”

markopoulos mpoutskos

markopoulos-mpoutskos

Το μεγάλο ντέρμπι της συμπρωτεύσουσας μεταξύ ΠΑΟΚ και Άρη, είναι αυτό που θα απολαύσουμε στους μικρούς τελικούς των πλέι οφ της Α1, με φόντο την κατάκτηση της τρίτης θέσης και το τρίτο ευρωπαϊκό “εισιτήριο”. Η σειρά ξεκινάει την Κυριακή (07/06) και ο Σούλης Μαρκόπουλος, στα πλαίσια της συνέντευξης Τύπου εν όψει της τελικής φάσης, υπογράμμισε το ευχάριστο του γεγονότος πως οι δύο μεγάλες ομάδες της Θεσσαλονίκης θα διασταυρώσουν τα “ξίφη” τους και ευχήθηκε όλα να κυλήσουν ομαλα:

“Είναι πολύ ευχάριστο δύο ομάδες από τη Θεσσαλονίκη να διεκδικούν το “εισιτήριο” της Ευρώπης. Οι αγώνες των δύο ομάδων έχουν πάντα ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον κόσμο. Ας ελπίσουμε να κυλήσουν όλα ομαλά. Το γήπεδο δεν είναι εκκλησία, αλλά ούτε και αρένα, να χαλάμε το θέαμα με επεισόδια. Ας κερδίσει ο καλύτερος κι ας γίνουν καλά παιχνίδια”.

Ο αρχηγός της ομάδας, Γιώργος Δέδας, υποστηριξε πως “Αυτά τα παιχνίδια έχουν σημασία και πανευρωπαϊκά, όχι μόνο πανελληνίως. Πέρα από το αγωνιστικό γόητρο είναι και η έξοδος στην Ευρώπη. Για εμάς είναι μεγάλη χρονιά η φετινή, σε διάρκεια. Έχουμε κάνει κάτι παραπάνω από πενήντα παιχνίδια, αλλά πλέον είναι θέμα μυαλού, όχι τόσο σωματικής κούρασης. Να παρουσιαστούμε έτοιμοι” και συμπλήρωσε:

“Συνυπογράφουμε όλοι για τη συμπεριφορά του κόσμου. Να κερδίσει η ομάδα που μπασκετικά θα είναι ανώτερη. Το ψυχολογικό μομέντουμ το έχει ο Άρης. Ο Άρης πρέπει να κάνει το μπρέικ και, μάλιστα, σε ένα γήπεδο που κέρδισε φέτος, κάτι το οποίο έχουμε κι εμείς στο μυαλό μας. Παίζουν ρόλο οι δύο ήττες που κάναμε. Κάθε ματς, όμως, είναι διαφορετικό”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …