Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ “Να εξαλειφθεί η βία”

“Να εξαλειφθεί η βία”

chalvatzakis

Στα νέα αυστηρά μέτρα που προωθεί η κυβέρνηση, μέσω του νέου αθλητικού νόμου, στάθηκε ο Γιώργος Χαλβατζάκης, κατά τη συνέντευξη Τύπου εν όψει των μικρών τελικών της Α1. Ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, αναφέρθηκε στους οπαδούς που πηγαίνουν στα γήπεδα για να προκαλέσουν επεισόδια και πως ο νέος νόμος επιθυμεί να περιορίσει και -εν ευθέτω χρόνω- να εξαλείψει τα περιστατικά βίας ενώ τόνισε πως τα επεισόδια απωθούν υποψήφιους επενδυτές.

“Εν όψει των τελικών έγινε η σύσκεψη στο γραφείο του υφυπουργού με τη συμμετοχή των δύο ΚΑΕ (σ.σ. Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός) και του αθλητικού εισαγγελέα, για να πέσουν οι τόνοι και να περάσει ένα μήνυμα ότι τα πράγματα θα είναι πολύ αυστηρά. Ισχύει πλέον καινούριος αθλητικός νόμος, που είναι πολύ αυστηρός. Δυστυχώς ,υπάρχουν άνθρωποι που πηγαίνουν στο γήπεδο για να δημιουργήσουν προβλήματα” επεσήμανε αρχικά και αναφερόμενος στα ματς του ΠΑΟΚ με τον Άρη, αναρωτήθηκε:

“Πόσο διαφορετικά θα ήταν τα παιχνίδια με κόσμο; Τι προσφέρει η βία; Πόσο διαφορετική θα ήταν η σειρά αν και στα δύο γήπεδα υπήρχε κόσμος; Απευθύνομαι στους κυρίους που δεν αντιλαμβάνονται τι κακό κάνουν στις ομάδες τους. Το μπάσκετ θα προχωρήσει, δείχνει ότι πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο. Βασική προϋπόθεση είναι να εξαλειφθεί πλήρως η βία από τα γήπεδα.

Θα ήμουν πολύ χαρούμενος να δω τα γήπεδα γεμάτα. Έρχονται νέοι επενδυτές που δίνουν διαφορετική προοπτική, αλλά εάν διατηρηθεί το φαινόμενο των άδειων γηπέδων λόγω τιμωριών μπορεί να τους χάσουμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Γαλατσόπουλος: Ο κατάλληλος στην κατάλληλη θέση

Σε μια ομοσπονδία (ΕΟΚ), που έχει αυτή τη στιγμή δύο διοικήσεις (Πρωτοδικείου) κι είναι τα…