Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ Μικρά από ΣΕΦ

Μικρά από ΣΕΦ

sef telikoi

sef-telikoi

Ώρα στέψης ή παράταση αγωνίας…
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται σε λίγη ώρα (19:30) τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ στο πλαίσιο του τρίτου τελικού του ελληνικού πρωταθλήματος. Οι “ερυθρόλευκοι” προηγούνται με 2-0 και άπεχουν ένα μόνο βήμα πριν από την επιστροφή στην κορυφή του ελληνικού μπάσκετ. Από την πλευρά τους, οι “πράσινοι” βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο και θέλουν πάση θυσία τη νίκη, ώστε να μείνουν ζωντανοί στη διεκδίκηση του τίτλου.

Το eBasket έχει πάρει από νωρίς θέση στο ΣΕΦ και θα σας μεταφέρει ό,τι συμβαίνει πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του τρίτου τελικού του ελληνικού πρωταθλήματος.

18:05: Η κερκίδα των οργανωμένων φίλων του Ολυμπιακού έχει γεμίσει από τις 18:00, ενώ σιγά σιγά φτάνουν στο γήπεδο και οι υπόλοιποι φίλοι των Πειραιωτών. Το γήπεδο θα είναι γεμάτο, με τους φίλους των “ερυθρολεύκων” να ευελπιστούν πως η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου θα καθαρίσει σήμερα τη σειρά και το πρωτάθλημα.

18:10: Αγραβάνης, Ντάρντεν, Μάντζαρης και Πέτγουεϊ έχουν ξεκινήσει ζέσταμα, ενώ από πλευράς Παναθηναϊκού, έχει εμφανιστεί στο παρκέ μόνο ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.

18:25: Σιγά σιγά οι περισσότεροι παίκτες των δύο ομάδων έχουν κάνει την εμφάνιση τους.

18:30: Μία εικόνα από τη θύρα των οργανωμένων φίλων του Ολυμπιακού.

organomenoi-sef

18:45: Στο ΣΕΦ βρίσκεται και ένας παλιός γνώριμος, ο Λευτέρης Σούμποτιτς, ο οποίος θέλησε να παρακολουθήσει τον μεγάλο ντέρμπι από κοντά.

19:00: Οι δύο ομάδες εμφανίστηκαν στο παρκέ. Οι “ερυθρόλευκοι” αποθεώθηκαν από τον κόσμο τους, ενώ οι “πράσινοι”, όπως αναμενόταν, έγιναν αποδέκτες έντονων αποδοκιμασίων, οι οποίες συνοδεύτηκαν από ρίξη κροτίδων.

19:10: Στο γήπεδο βρίσκεται, φυσικά, και ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Γιώργος Χαλβατζάκης, ο οποίος θα κάνει την απονομή του πρωταθλήματος, εφόσον ο Ολυμπιακός καταφέρει να ξεπεράσει το εμπόδιο του Παναθηναϊκού.

19:16 Ο Πέρο Άντιτς δεν ξεχνάει τον Ολυμπιακό και τις ιστορικές στιγμές που έζησε φορώντας τη φανέλα του. Ο πάουερ φόργουορντ των Χοκς βρίσκεται στο ΣΕΦ και κατά την είσοδο του αποθεώθηκε από τους οπαδούς των “ερυθρολεύκων“. Εν συνεχεία, κάθισε στις courtside θέσεις δίπλα στον τραγουδιστή, Χρήστο Χολίδη.

19:20 Ο πρόεδρος της ΟΔΚΕ, Ηλίας Καφφές βρίσκεται στα επίσημα του ΣΕΦ.

19:28 Ολοκληρώθηκε η παρουσίαση των δύο ομάδων, οι προπονητές δίνουν τις τελευταίες οδηγίες και η ώρα του τζάμπολ υπολείπεται μερικών λεπτών. Ευχόμαστε να παρακολουθήσουμε έναν ωραίο αγώνα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 77-71

Νίκησε ο Παναθηναϊκός με… απόφαση Σλούκα. Τραγική η διαιτησία. Σ’ ένα ματς με διαφορετική …