Κεντρική Basket League Άρης “Ήμασταν κατώτεροι”

“Ήμασταν κατώτεροι”

priftis

priftis

Ο Άρης δεν τα κατάφερε απέναντι στον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της τρίτης αναμέτρησης της σειράς των τελικών. Ο Δημήτρης Πρίφτης, στη συνέντευξη Τύπου, παραδέχτηκε την ανωτερότητα του “Δικεφάλου του Βορρά“.

Αναλυτικά:
Ήμασταν κατώτεροι των περιστάσεων σήμερα, ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος και δίκαια κέρδισε. Θα τον περιμένουμε τώρα στο γήπεδό μας, όπου προσδοκούμε να είμαστε πιο συνεπείς, έχοντας και πάλι ως δεδομένο την απουσία του κόσμου μας».

Κληθείς να εξηγήσει γιατί οι παίκτες του δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα, συμπλήρωσε: “Δεν διαχειριστήκαμε καλά την ευκαιρία που είχαμε για να κάνουμε το «μπρέικ» στο πρώτο ματς, θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε. Για οποιοδήποτε πλάνο έχουμε καταστρώσει πρέπει να υπάρχει ενέργεια και σκληρότητα. Το κάναμε αυτό ίσως στο δεύτερο ημίχρονο, που παίξαμε δύο αμυντικά δεκάλεπτα. Τα δύο γρήγορα φάουλ του Τόμας, η λειψανδρία στους γκαρντ, η κούραση και η έλλειψη συγκέντρωσης ήταν βασικοί παράμετροι της απόδοσής μας. Ξέρω ποια είναι η κατάσταση της ομάδας μου, ποια είναι η «χημεία» μας, ξέρω τι να επιτρέψω και τι όχι στους παίκτες μου, γενικά η ομάδα είναι ήρεμη”.

Τέλος, μίλησε για τον τέταρτο “μικρό” τελικό, που θα γίνει και πάλι στο κεκλεισμένων των θυρών “Nick Galis Hall”, ξεκαθάρισε πως δεν μπορούν να βλέπουν άλλο αποτέλεσμα πέραν του νικηφόρου: Είμαστε υποχρεωμένοι να παίξουμε δυνατά την προσεχή Τετάρτη (17/06), για να έρθουμε ξανά εδώ το επόμενο Σάββατο (20/6). Αναμφίβολα υπάρχει κούραση, σωματική και πνευματική, από όλους».

Ο Στέλιος Πουλιανίτης, που εκπροσώπησε τους παίκτες του Άρη, δήλωσε: “Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ, άξιζε τη νίκη. Μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι από εμάς, αυτό το δείχνει το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου. Έπρεπε να ήμασταν πιο δυνατοί στην άμυνα, κάναμε λάθη στην επίθεση, όπου δεν ήμασταν αποτελεσματικοί. Το ίδιο συνέβη και στο δεύτερο ημίχρονο, σημειώσαμε μόνο 51 πόντους. Υπήρχε σχετική κούραση, έπαιξαν ρόλο και τα δύο γρήγορα φάουλ του Τόμας, όπως και τα άσχημα τελειώματα. Η κούραση μας οδήγησε σε λάθη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…