Κεντρική Basket League ΑΕΚ Η ΑΕΚ άξιζε τη συμμετοχή

Η ΑΕΚ άξιζε τη συμμετοχή

alexiou aek

alexiou-aek

Η ΑΕΚ αναμένεται να πάρει τη wild card από την Ευρωλίγκα προκειμένου να αγωνιστεί στο Γιούροκαπ της επόμενης σεζόν και ο Αλέξης Αλεξίου εκφράζει την απόλυτη ικανοποίηση του, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΑΕΚ, που η “Ένωση” θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί στην Ευρώπη οκτώ χρόνια μετά.

Αναλυτικά:
“Είναι γεγονός ότι η σημερινή ημέρα είναι σημαντική για τη “Βασίλισσά” μας, επειδή επανέρχεται στην Ευρώπη μετά από οκτώ χρόνια. Είναι γεγονός ότι το περασμένο καλοκαίρι όταν με κόπο και ιδρώτα δίναμε την μάχη για να φτιάξουμε μια ομάδα αξιοπρεπή και ανταγωνιστική, είχαμε στο μυαλό μας και την επιστροφή στην Ευρώπη. Αυτή η επιθυμία έγινε πραγματικότητα έπειτα από συντονισμένες κινήσεις του κυρίου Αγγελόπουλου και της διοίκησης. Όλος ο κόσμος είδε, ωστόσο, ότι η ΑΕΚ άξιζε αυτής της συμμετοχής και αγωνιστικά”.

“Η ΑΕΚ οργανώνεται σε όλα τα επίπεδα. Αυτό όπως και ο πλήρης φάκελος που αποστείλαμε σχετικά με τα παρόντα αλλά και μελλοντικά σχέδια της ΑΕΚ αξιολογήθηκαν από τους υπευθύνους της Ευρωλίγκας. Και ακόμη βρισκόμαστε στην αρχή. Θέλω να πιστεύω ότι η αποψινή είδηση μετρίασε κάπως τον πόνο των οπαδών της ΑΕΚ στις δύσκολες αυτές ώρες της πατρίδας. Τα καλύτερα έρχονται…”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Συλλυπητήρια στον Εργκίν Αταμάν

Η ΚΑΕ ΑΕΚ εξέφρασε τα συλλυπητήρια της στον Εργκίν Αταμάν. Μήνυμα συμπαράστασης στον προπο…