Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Εβδομάδα αποφάσεων

Εβδομάδα αποφάσεων

sloukas malaga

sloukas-malaga

Ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει το σχεδιασμό του ρόστερ του για τη νέα σεζόν και αυτή η εβδομάδα είναι πολύ σημαντική, τόσο για τους παίκτες, όσο και για τη διοίκηση και τον κόσμο, αφού περιμένει δύο πολύ σημαντικές απαντήσεις από τον Μπράιαν Ντάνστον και τον Κώστα Σλούκα.

Η Εφές Αναντολού κατέθεσε πρόταση συνεργασίας στον Μπράιαν Ντάνστον, κι ενώ όλα έδειχναν πως ο Αμερικανός θα ταξιδέψει στη γειτονική χώρα, δέχτηκε πρόταση από την διοίκηση του Ολυμπιακού και πλέον όλα είναι στον αέρα, με τον 29χρονο σέντερ να αναμένεται να δώσει την απάντηση του μέσα στην εβδομάδα.

Ανοιχτό είναι και το θέμα του Κώστα Σλούκα. Ο 25χρονος γκαρντ έχει καταστήσει σαφές πως προτεραιότητα του για να ανανεώσει με τους “ερυθρόλευκους” είναι ο ρόλος του στην ομάδα.

Ο Κώστας Σλούκας συναντήθηκε και συζήτησε με τον κόουτς, Γιάννη Σφαιρόπουλο για το πλάνο της επόμενης περιόδου. Πλέον το μόνο που μένει για να καρποφορήσει η συζήτηση, είναι η συνάντηση του 25χρονου γκαρντ με τους Αγγελόπουλους (για το οικονομικό), από την οποία θα προκύψει και η τελική απάντηση του.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νάνσυ Μητσοστέργιου
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Να προσεγγίσουμε και τα επόμενα ματς σαν να είμαστε στο 0-0»

Στον τρόπο που θα πρέπει να προσεγγίσει ο Ολυμπιακός τα επόμενα παιχνίδια στάθηκε ο Γιώργο…