Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Έρχεται και ο Μπετσίροβιτς

Έρχεται και ο Μπετσίροβιτς

becirovic

becirovic

Ο Αλεξάντερ Τζόρτζεβιτς ανακοίνωνεται από ώρα σε ώρα από τον Παναθηναϊκό και θα αποτελέσει τον νέο τεχνικό του “τριφυλλιού”. Ο Σέρβος προπονητής θα φέρει μαζί του και τον Σάνι Μπετσίροβιτς, ο οποίος θα βρίσκεται στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας, όντας ο ασίσταντ κόουτς.

Αυτό θα είναι το δεύτερο πόστο, από το οποίο θα “υπηρετήσει” τον Παναθηναϊκό ο Σλοβένος γκαρντ, καθώς ο 34χρονος άσος είχε βρεθεί και ως παίκτης στο “τριφύλλι” την περίοδο 2006-2008, πανηγυρίζοντας την κατάκτηση του triple crown το 2007.

Ο Μπετσίροβιτς, μιλώντας στην προσωπική του ιστοσελίδα (sani.si), δήλωσε ανυπόμονος να έρθει στην Ελλάδα για να πανηγυρίσει νέες επιτυχίες με τον Παναθηναϊκό.

“Ολοκληρώθηκε ένα τεράστιο κεφάλαιο στη ζωή μου. Αισθάνομαι στεναχώρια και συγχρόνως, χαρά, αφού έχω μπροστά μου μια νέα πρόκληση! Το μπάσκετ είναι η ζωή μου και πλέον έχω μπροστά μου μια πρόταση που δεν μπορώ να απορρίψω.

Το να είμαι βοηθός του Σάσα Τζόρτζεβιτς και να εργάζομαι σε ένα κλαμπ που πανηγύρισα μεγάλες επιτυχίες δεν συμβαίνει στον καθένα. Πιστεύω ότι θα έχω την ευκαιρία να πανηγυρίσω πολλές επιτυχίες στον Παναθηναϊκό, τόσες όσες πανηγύρισα ως παίκτης!”, ήταν τα λόγια του Μπετσίροβιτς.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παπαπέτρου: «Η σειρά ξεκινάει τώρα»

Νίκη στο Βελιγράδι, ήταν το σύνθημα από τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη…