Απρέπεια ΣΕΔΚΑ

voreadis1

voreadis1

Είναι παράδοση για τον μεγαλύτερο (σε μέλη, αλλά με τέτοιες πράξεις μικραίνει επικίνδυνα) σύνδεσμο διαιτητών της χώρας, να κλείνει με μια εκδήλωση τη σεζόν. Κι ένεκα της επιστροφής του Θόδωρου Βιδάλη στα κοινά, η συγκέντρωση έγινε σε ταβέρνα, ώστε να συνδυαστεί το “καλό καλοκαίρι” με μια χαλαρή συνάντηση. Μόνο που η ηγεσία του ΣΕΔΚΑ προέβη σε μια απίστευτη απρέπεια.

Δεν εστάλησαν προσκλήσεις στον Λάζαρο Βορεάδη και στον Βασίλη Αφεντουλίδη! Αν είναι δυνατόν. Ο Λάρι είναι τόσο μεγάλο μέγεθος, όσο πολλοί “νάνοι” (διαιτητικά και μόνο), που τώρα έχουν άποψη κι εκφέρουν λόγο. Ο Βασίλης είναι ένα παιδί, που ποτέ δεν προκάλεσε, που θα τον θυμόμαστε -ως διαιτητή- για τον εξαιρετικό του χαρακτήρα.

Κάποιοι θέλουν να διχάσουν τον ΣΕΔΚΑ κι ο πρώτος που ευθύνεται είναι ο Νίκος Παπαδημητρίου. Αυτός (το θυμίζω, γιατί μπορεί να το έχει ξεχάσει) ηγείται του Συνδέσμου. Δεν όφειλε να ελέγξει αν ο Παναγιώτης Ντάβαρης έστειλε σε όλους τις προσκλήσεις, από τη στιγμή όμως που αποκαλύφθηκε το γεγονός, όφειλε να ζητήσει την παραίτηση του κ. Ντάβαρη κι αν δεν τη δώσει, να παραιτηθεί εκείνος.

Έχω υπερβολικές απαιτήσεις από έναν πρόεδρο, ο οποίος απλά μαθαίνει τί συμβαίνει στον Σύνδεσμο, αν κι εφόσον μπουν στον κόπο να τον ενημερώσουν. Διαφορετικά “να ‘ναι καλά η τηλεόραση“, τα μεγάλα νέα θα κυκλοφορήσουν στις ειδήσεις…

Ο Βορεάδης δεν… μάσησε. Πήρε την -κυρά κι αρχόντισσα- Δέσποινα και πήγαν απρόσκλητοι. Κάποιοι δεν τόλμησαν να τον κοιτάξουν στα μάτια, ο Λάρι όμως, αφού τους έριξε ένα βλέμμα απαξιωτικό (σαν αυτό της φωτογραφίας) τους έδειξε πώς είναι να είσαι τόσο μεγάλος. Τόσο, που ορισμένοι δεν φτάνουν ούτε να του δέσουν τα κορδόνια κι ας κουβαλάνε τίτλους.

Πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες απρέπειες, που έχει κάνει ο ΣΕΔΚΑ. Η δε παράταξη, η οποία θέλει να διχάσει τον κόσμο, να τον μοιράσει σε φίλους και εχθρούς του Ρήγα, σύντομα θα βρεθεί εκτός διαιτησίας. Ήδη μετρά ανάποδα

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Γκρίζο φόντο

Δειτε επισης

Ξέφραγο αμπέλι η διαιτησία

Η ελληνική διαιτησία βρίσκεται στο χαμηλότερο σημείο από καταβολής της. Το να υπάρχουν κακ…