Κεντρική Διεθνή Τρεις “ερυθρόλευκοι” στο Βελιγράδι

Τρεις “ερυθρόλευκοι” στο Βελιγράδι

beobasket press coference

beobasket-press coference

Στο πλαίσιο της συνέντευξη Τύπου, που παραχώρησε σήμερα, για το σπουδαίο event που θα διεξαχθεί στο “Kombank Arena” μίλησε ο Σέρβος μάνατζερ Μίσκο Ραζνάτοβιτς και επιβεβαίωσε ότι στις 28 Ιουνίου στο Βελιγράδι, στο πλαίσιο του εορτασμού των 20 χρόνων της εταιρίας Beobasket, θα δώσουν το παρών ο Σπανούλης, ο Ντάνστον και ο Λαφαγιέτ. Τέλος αναφέρθηκε και στο γήπεδο που θα φέρει το όνομα του αρχηγού των “ερυθρολεύκων“.

Κάναμε πράξη τις αρχικές μας σκέψεις. Η διοργάνωση θα είναι πραγματικά μια ωραία εμπειρία. Τα παιχνίδια θα λάβουν χώρα στη μεγάλη αρένα του Βελιγραδίου. Συνειδητοποιήσαμε ότι ήταν αδύνατον να χωρέσουν οι καλύτεροί μας παίκτες σε δυο ομάδες. Έτσι θα παραταχθούν τρεις ομάδες και θα χωριστούν με γεωγραφικά κριτήρια“.

“Οι προπονητές των τριών ομάδων θα είναι οι Ντούσαν Ίβκοβιτς, Ντέγιαν Ράντονιτς και Οκτάι Μαχμουτί ενώ η είσοδος θα είναι δωρεάν. “Η επιθυμία μου ήταν η διεξαγωγή ενός τουρνουά που θα έχει τη δική του δυναμική. Δεν θέλαμε σε καμία περίπτωση οι φίλαθλοι να χάσουν το ενδιαφέρον και την προσοχή τους. Η παρουσία τριών ομάδων εγγυάται υψηλό επίπεδο και αισιοδοξώ ότι η ανταπόκριση του κόσμου θα είναι μεγάλη. Περιμένω πως η ατμόσφαιρα θα είναι σαν το All Star Game του ΝΒΑ. Θα γίνει ένα τουρνουά για το οποίο θα μιλάμε τα επόμενα 10 ή 20 χρόνια!”.
boban
Στη συνέχεια, ο Σέρβος μάνατζερ, μίλησε το γήπεδο 3Χ3 που θα φέρει το όνομα του Βασίλη Σπανούλη: “Η απόφασή μας ήταν να δώσουμε το όνομα του παίκτη που αποτελεί σήμα κατατεθέν για την εταιρεία μας, ένας τύπος που έχει μεγαλώσει μαζί μας. Αυτός είναι ο Βασίλης Σπανούλης. Το γήπεδο θα πάρει το όνομά του. Το απόγευμα της 27ης Ιουνίου, ο Σπανούλης θα κάνει τα εγκαίνια του γηπέδου όπου θα διεξαχθεί ο τελικός του τουρνουά 3Χ3 κι εν συνεχεία θα δοθεί προς χρήση σε όλους τους φίλους του μπάσκετ“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…