Κεντρική NBA Το “colpo grosso” των Ουόριορς
NBA

Το “colpo grosso” των Ουόριορς

durant curry

durant-curry

Τερμάτισαν με το καλύτερο ρεκόρ στο ΝΒΑ φέτος (67-15) που αποτέλεσε και το κορυφαίο στην ιστορία τους, “σκούπισαν” τους Πέλικανς στον πρώτο γύρο των πλέι οφ και δείχνουν πως δικαίως αποτελούν τη νέα μεγάλη (και πρωταθλήτρια εν εύθετο χρόνο) δύναμη στο ΝΒΑ, όμως ψάχνουν τρόπους για να γίνουν ακόμα πιο ισχυροί.

Ο λόγος για τους Ουόριορς οι οποίοι σχεδιάζουν να αποκτήσουν τον Κέβιν Ντούραντ το καλοκαίρι του 2016! Ο ηγέτης των Θάντερ μένει ελεύθερος τότε και όπως αναμένεται να αποτελέσει πόλο έλξης για όλες τις κορυφαίες ομάδες του “μαγικού κόσμου” μεταξύ των οποίων και για αυτή του Όκλαντ, όπως αποκάλυψε ο πατέρας του Κλέι Τόμπσον, Μάιτσαλ. Πως σκοπεύουν να το κάνουν αυτό;

Αρχικά να αποδεσμεύσουν τον Ντέιβιντ Λι με το “βαρύ” συμβόλαιο και εν συνεχεία να προβούν και σε άλλες κινήσεις προκειμένου να αδειάσουν το σάλαρι καπ για να κάνουν χώρο ώστε να προσφέρουν ένα max συμβόλαιο στον KD. Τα πράγματα γίνονται πιο εύκολα από αυτούς καθώς με το νέο ιλιγγιώδες συμβόλαιο που υπογράφηκε για τα τηλεοπτικά δικαιώματα, το όριο του σάλαρι καπ θα ανέβει.

Φανταστείτε μια ομάδα με τους Στεφ Κάρι, Κλέι Τόμπσον και Κέβιν Ντουράν στην περιφέρεια. Τρόμος (για τις αντίπαλες άμυνες) και δέος…!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

NBA: Στην τελική ευθεία για τα Play-offs

Τα δεδομένα και τα σενάρια για τα Play-offs στο NBA Βρισκόμαστε μία ανάσα πριν το τέλος τη…