Κεντρική Ελευσίνα Τα παράπονα του Κουστένη

Τα παράπονα του Κουστένη

koustenis

Με αρκετά παράπονα, κατά του νομοθετικού πλαισίου, ξεκίνησε την συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του Πανελευσινιακού, Τζίμης Κουστένης.

Αναλυτικά:
Πρώτα απ’ όλα σήμερα θα ήθελα να ξεκινήσω αναφερόμενος σε κάτι άλλο εκτός του αγωνιστικού. Όπως είναι γνωστό από την νέα χρονιά η ομάδα μας θα βρίσκετε στην Α2 αλλά πιστεύω πως είναι λίγο άδικο για ομάδες που υποβιβάζονται από την Α1 σαν ΚΑΕ, με το υπάρχον νομοθετικό πλαίσιο να επιβαρύνονται με περαιτέρω έξοδα και να δημιουργείτε αθέμιτος ανταγωνισμός στο πρωτάθλημα, καθώς οι υπόλοιπες ομάδες παραμένουν ερασιτεχνικά σωματεία με χαμηλότερο λειτουργικό κόστος.

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα οι ομάδες αυτές να πηγαίνουν σε ακόμα χαμηλότερη κατηγορία. Ο Πανελευσινιακός είναι μια ομάδα που δεν έχει ιδιαίτερα χρέη, μια ομάδα πολύ νοικοκυρεμένη και είναι άδικο να βρεθεί στην Β’ Εθνική λόγω αυτού του νομικού πλαισίου που ισχύει. Όσο αφορά το αγωνιστικό κομμάτι ο Παναθηναϊκός έδειξε σεβασμό στην ομάδα μας, έπαιξε δυνατά, μας πίεσε σε όλο το γήπεδο και δεν μας έδωσε την δυνατότητα να κάνουμε κάποια πράγματα που θέλαμε να βγάλουμε. Πιστεύω πως ήμασταν ανταγωνιστικοί και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί δεν είναι εύκολο δεδομένης της κατάστασης να βρίσκεις κίνητρο”.

Ο Δημησθένης Αβραμίδης πρόσθεσε: “Είχαμε πει με τους προπονητές και τους συμπαίκτες μου να κοιτάξουμε να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι γιατί παίζαμε με μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Προσπαθήσαμε να γίνουμε ανταγωνιστικοί αλλά δεν τα καταφέραμε γιατί κάναμε πολλά λάθη λόγω της πίεσης που δεχθήκαμε από τον Παναθηναϊκό και ήρθε αυτό το αποτέλεσμα. Καλή συνέχει στον Παναθηναϊκό και περαστικά στον Νίκο Παππά”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Ελευσίνα

Δειτε επισης

Νίκος Κούτουλας: Σε μια ακόμη μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο Πανελευσινιακός Α.Ο.

Με σταθερά βήματα συνεχίζει ο Πανελευσινιακός να δημιουργεί το ρόστερ του εν όψει της νέας…