Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ Τα “Καλάθια Αγάπης” στη Δράμα

Τα “Καλάθια Αγάπης” στη Δράμα

kalathia agapis

Στη Δράμα θα ταξιδέψουν τα “Καλάθια Αγάπης” στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος. Ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Γιώργος Χαλβατζάκης, θα βρεθεί στο κλειστό “Δ. Κραχτίδης” και θα μιλήσει στους εκπροσώπους τύπου για την εκστρατεία αυτής της κοινωνικής προσφοράς.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:
Τα “Καλάθια Αγάπης” ταξιδεύουν μεθαύριο Σάββατο (9/5) στην Δράμα. Η εκστρατεία ενίσχυσης άπορων οικογενειών στις πόλεις στις οποίες αγωνίζονται ομάδες της Basket League ΣΚΡΑΤΣ με πρωτοβουλία του ΕΣΑΚΕ, συνεχίζεται την 26η αγωνιστική της κανονικής περιόδου στην Δράμα στο πλαίσιο της αναμέτρησης ΚΑΟΔ American Genetics – ΑΕΚ.

Ο ΕΣΑΚΕ με την συνεργασία της ΚΑΕ ΚΑΟΔ American Genetics, της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, του Δήμου Δράμας και της Ιεράς Μητρόπολης Δράμας, θα προσφέρουν 50 “Καλάθια Αγάπης” σε ισάριθμες άπορες οικογένειες της πόλης, οι οποίες, επίσης, θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν τον αγώνα.

Στις 16:00 του Σαββάτου (9/5) στο κλειστό γυμναστήριο “Δημήτριος Κραχτίδης” ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ κ. Γιώργος Χαλβατζάκης και οι εκπρόσωποι των συνεργαζόμενων φορέων στην πρωτοβουλία, θα μιλήσουν στους εκπροσώπους των ΜΜΕ για την εκστρατεία κοινωνικής προσφοράς “Καλάθια Αγάπης”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Ιωνικός: Ένα αστέρι στην Ευρώπη

Ο Ιωνικός είναι από εκείνες τις ομάδες, που στο άκουσμα του ονόματός τους, οι θύμισες πάνε…