Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Συνέχεια με Νέλσον-Βασίλη

Συνέχεια με Νέλσον-Βασίλη

nelson

nelson

Μετά τους Γιώργο Διαμαντάκο, Μιχάλη Λούντζη, Γιώργο Παπαγιάννη και Αντώνη Κόνιαρη σειρά να επισκεφθούν το Κατάστημα Κράτησης Ανηλίκων Κορίνθου  – στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Euroleague “One Team” – Basketball is Everywhere, στο οποίο συμμετέχει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός – είχαν ο ΝτεΜάρκους Νέλσον και ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.

Οι δύο “πράσινοι”  είχαν την ευκαιρία να παίξουν μπάσκετ με τους ανήλικους κρατούμενους (ηλικίας 15-18 ετών) του Καταστήματος και περάσουν μηνύματα συνεργασίας και ομαδικότητας στα νεαρά παιδιά.

“Είναι τιμή και ευλογία για μένα να βρίσκομαι εδώ. Χαίρομαι πολύ τόσο για το project Basketball is Everywhere, όσο και για την πρωτοβουλία του Παναθηναϊκού. Υπάρχουν πολλοί νεαροί που αντιμετωπίζουν προβλήματα με το νόμο. Παίζοντας μπάσκετ και μιλώντας μαζί τους για θέματα όπως αυτό (σ.σ. καταπολέμηση του ρατσισμού), τους δίνουμε έμπνευση, ελπίδα, δύναμη να προσπαθήσουν να ξεφύγουν από τις καταστάσεις που έχουν μπλέξει και να παίρνουν καλύτερες αποφάσεις μεγαλώνοντας”, δήλωσε ο Ντε Μάρκους Νέλσον, που είναι και επίσημος πρεσβευτής του προγράμματος και κατέληξε:

“Πρόκειται πράγματι για μια εξαιρετική ιδέα. Δώστε ελπίδα στα παιδιά, να τους δείξουμε ότι υπάρχει καλύτερη ζωή, υπάρχουν πολλά που πρέπει να ζήσουν”.

charalampopoulos

Από την πλευρά του ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, τόνισε: “Συμμετέχω τα τελευταία χρόνια σε όλα τα project της One Team που κάνει η ομάδα μας, αλλά το φετινό πρόγραμμα Basketball is Everywhere είναι πραγματικά ξεχωριστό. Επισκεπτόμαστε ένα μέρος που προσωπικά δεν περίμενα ποτέ να παίξω μπάσκετ. Τα παιδιά συμμετέχουν με πολλή χαρά, προσπαθούν για το καλύτερο αποτέλεσμα και αδημονούν για την κάθε επίσκεψή μας. Αυτό το πρόγραμμα μας αλλάζει και εμάς τους ίδιους, σκεφτόμαστε πολλά θέματα πιο βαθιά, γινόμαστε καλύτεροι άνθρωποι, είναι μια πολύ μεγάλη εμπειρία”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Τουρκική Ομοσπονδία: «Καταδικάζουμε τις απειλές εναντίον του Αταμάν»

Πήρε θέση η τουρκική Ομοσπονδία για τα υβριστικά συνθήματα εναντίον του Αταμάν. Η σειρά με…