Κεντρική Basket League Απόλλων Πατρών Σε κρίση ο Απόλλωνας

Σε κρίση ο Απόλλωνας

karapanos apollonas patras

karapanos-apollonas patras

Σε σοβαρότατη κρίση περιέρχεται ο Απόλλωνας Πάτρας καθώς μετά την αποχώρηση του Νίκου Βετούλα και ο πρόεδρος της ομάδας, Κώστας Καραπάνος, αποτελεί παρελθόν από το σύλλογο, υποβάλλοντας την παραίτηση του χθες (11/05). Οι τύχες της ΚΑΕ πέφτουν πλέον στις “πλάτες” του Ερασιτέχνη και στο συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε τα μέλη του ΔΣ αποφάνθηκαν ομόφωνα την ανάθεση της προεδρίας στον Φίλιππο Καμίση που είναι και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Απόλλωνα. Δύσκολοι καιροί για το καμάρι της Πάτρας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Τα Δ.Σ του ΑΣ Απόλλων και της ΚΑΕ Απόλλων Carna Πάτρας, στην τακτική κοινή συνεδρίαση τους συζήτησαν, κατά κύριο λόγο, την από 11/5/15 επιστολή παραίτησης του Πρόεδρου της ΚΑΕ κ. Κων/νου Καραπάνου, η οποία παρά τις επίμονες προσπάθειες που κατεβλήθησαν δεν έγινε δυνατό να αποτραπεί.

Η προσφορά του κ. Κων/νου Καραπάνου από δεκαετίας και πολύ περισσότερο την τελευταία εξαετία, είναι ανυπολόγιστη και συνεισέφερε τα μέγιστα στην μεγάλη προσπάθεια που ξεκινήσαμε όλοι μαζί από το 2008, με “μπροστάρη” τον αείμνηστο Ανδρέα Μολφέτα, για να φέρουμε και πάλι τον Απόλλωνα στην μεγάλη κατηγορία του Ελληνικού Μπάσκετ, που ήδη έχει καταξιωθεί.

Η προσπάθεια αυτή στηρίχθηκε στην αρωγή των μελών, των μετόχων, των φιλάθλων, των μικρών και μεγάλων χορηγών του Απόλλωνα, και την στήριξη φορέων της περιοχής μας, που είναι το επίτευγμα του συνθήματος που υιοθετήσαμε, στο οποίο στηριχτήκαμε και θα στηριζόμαστε πάντα: “Ο Απόλλων είναι όλων“.

Τα Δ.Σ., μετά την ανωτέρω επιστολή υποχρεωθήκαν να κάνουν αποδεκτή την παραίτηση του κ. Κ. Καραπάνου, εκφράζοντας ταυτόχρονα τις ευχαριστίες τους προς αυτόν, για τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλε όλα αυτά τα χρόνια, για την επιτυχή και υποδειγματική πορεία του Απόλλωνα, η οποία έχει αναγνωριστεί και Πανελληνίως στους χώρους του Μπάσκετ.

Όλα τα μέλη εύχονται και είναι βέβαια, μια και ο κ. Καραπάνος αφήνει τέτοιο περιθώριο στην σχετική επιστολή, ότι θα συνεχίσει να στηρίζει τις προσπάθειες όλων μας, για την συνέχιση με επιτυχίες της πορείας του Απόλλωνα.

Μετά από αυτά και κατόπιν διεξοδικής και λεπτομερούς συζήτησης, αποφασίστηκε ομόφωνα, ο ερασιτέχνης Απόλλωνα να αναλάβει, όπως άλλωστε πάντοτε, να συνεχίσει την προσπάθεια για την επιτυχή διέξοδο από την παρούσα αναταραχή, με αναδιάταξη ταυτόχρονα, όλων των δυνάμεων του και πλέον ενεργή συμμετοχή στη λειτουργία του όλων των μελών του Δ.Σ.

Η πρώτη απόφαση που λάβαμε είναι η ομόφωνη πρόταση να κινηθούν οι διαδικασίες για την ανάληψη της Προεδρίας της ΚΑΕ από τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Απόλλωνα κ. Φίλιππο Καμίση, του οποίου η παρουσία στα Διοικητικά του Συλλόγου είναι αποδεδειγμένα πολύ σημαντική.

Άμεσα θα γίνει αναμόρφωση του οργανογράμματος της λειτουργίας του Απόλλωνα και κατανομή αρμοδιοτήτων στα μέλη μας, ώστε να συνεχιστεί απρόσκοπτα η λειτουργία του Συλλόγου, για την διεκπεραίωση των σημαντικών θεμάτων που τρέχουν με την λήξη της περιόδου, όπως είναι ο απολογισμός και ο προγραμματισμός όλων των τμημάτων του.

Ελπίζουμε ότι, με την συνέχιση της αρωγής των μελών, των μετόχων, των φιλάθλων, των φίλων, των χορηγών και των φορέων της περιοχής μας, θα συνεχίσουμε με επιτυχία τις προσπάθειες της Διοίκησης για την επίτευξη των στόχων του Απόλλωνα“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Απόλλων Πατρών

Δειτε επισης

Καρδίτσα – Απόλλων Πάτρας 95-67

«Διέλυσε» τον Απόλλωνα Πάτρας η Καρδίτσα «Πάρτι» έκανε η Καρδίτσα απέναντι στον υποβιβασμέ…