Κεντρική NBA One last ride…
NBA

One last ride…

parker ginobili duncan1

parker-ginobili-duncan

Η φετινή σεζόν τελείωσε άδοξα για τους πρωταθλητές Σπερς, οι οποίοι αποκλείστηκαν στον πρώτο γύρο των πλέι οφ από τους Κλίπερς ύστερα από μια συγκλονιστική σειρά επτά αγώνων που κρίθηκε από την ηγετική φυσιογνωμία του Κρις Πολ. Πολλοί υπέθεσαν ότι αυτή η σεζόν αποτέλεσε το “κύκνειο άσμα” της “αγίας τριάδας” του Σαν Αντόνιο. Ο Μάνου Τζινόμπιλι είχε πει πως σκέφτεται να σταματήσει το μπάσκετ (όντας 37 ετών) ενώ και ο Τιμ Ντάνκαν σκεφτόταν σοβαρά αυτό το ενδεχόμενο έχοντας πατήσει τα 39 του χρόνια. “End of an era” ανέφεραν αμερικάνικα Μέσα αλλά εν τέλει τα πράγματα δεν είναι έτσι.

Ο Τόνι Πάρκερ δεν θα μείνει μόνος του να κρατάει ψηλά τη σημαία της δυναστείας του Σαν Αντόνιο καθώς οι έτεροι δύο “γερόλυκοι” θα παραμείνουν ενωμένοι για μια τελευταία χρονιά! Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, ο Αργεντίνος γκαρντ και ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ θα συνεχίσουν να ενισχύουν τις προσπάθειες των Σπερς και για την αγωνιστική περίοδο 2015-16 θέλοντας να κλείσουν ως πρωταθλητές την λαμπρή καριέρα τους.

Έτσι ο Γκρεγκ Πόποβιτς δεν θα έχει μπροστά του το “βουνό” της ανοικοδόμησης ολόκληρης της ομάδας αλλά θα πρέπει να εξετάζει τις λύσεις σούπερ σταρ που θα φορτωθούν το μεγαλύτερο βάρος για να ελαφρύνουν τους “μπαρουτοκαπνισμένους” ηγέτες των “σπιρουνιών” οι οποίοι δεν είναι σε θέση να αγωνίζονται όλη τη σεζόν στο υψηλότερο επίπεδο. Ήδη η περίπτωση του ΛαΜάρκους Όλντριτζ για αντί-Ντάνκαν, έχει αναχθεί ως πρωταρχικό στόχο των Σπερς, όπως αναφέρουν πολλές ιστοσελίδες. Οι εξελίξεις τους επόμενους μήνες.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Τζοέλ Εμπίντ πάσχει από παράλυση Bell

Επιβεβαίωσε ο Εμπίντ πως πάσχει από τη νόσο Bell Σε μια αποκάλυψη προέβη ο Έιντριαν Βοϊναρ…