Κεντρική Basket League Άρης “Να είμαστε πιο σοβαροί”

“Να είμαστε πιο σοβαροί”

Alexander Vezenkov

Alexander Vezenkov

Ο Άρης δεν κατάφερε απέναντι στον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της πρώτης αναμέτρησης της ημιτελικής φάσης του πρωταθλήματος της Basket League και ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ, μιλώντας στην κάμερα του OTE TV, είπε πώς η σημερινή ήττα, είναι ένα καλό μάθημα.

Αναλυτικά:
Πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί σαν ομάδα. Δεν μπήκαμε ποτέ στο παιχνίδι, όπως θα έπρεπε. Αντίθετα παρουσιαστήκαμε νωθροί από την αρχή του αγώνα και δεν μπορέσαμε να ακολουθήσουμε τον ρυθμό. Ξέρουμε τη δυναμικότητα του Ολυμπιακού, ο οποίος έχει 15 παίκτες έτοιμους να …σε φάνε. Το σημερινό ήταν ένα καλό μάθημα για το παιχνίδι της Παρασκευής. Εκεί πρέπει να είμαστε πιο σοβαροί και πιο συγκεντρωμένοι”.

Για τη δική του απόδοση μέσα στη χρονιά: “Προσπαθώ να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό και να βοηθώ την ομάδα. Κάποιες φορές δεν τα καταφέρνω. Έχω μάθει και από την οικογένειά μου να έχω τα αυτιά μου κλειστά. Γνωρίζω τις αδυναμίες μου και ότι έχω ακόμη πολύ δρόμο για να φτάσω ψηλά. Ευτυχώς με βοηθά πολύ και ο προπονητής μου να βελτιώνομαι”.

Για το τι σκοπεύει να κάνει με τη συμμετοχή του από το ντραφτ: “Προς το παρόν βρίσκομαι στη λίστα. Έχω ακόμη χρόνο μέχρι τις 15 Ιουνίου να αποφασίσω”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…