“Μόνο υπερηφάνεια”

aggelopouloi

aggelopouloi

Μαδρίτη, αποστολή
karaliΜονάχα υπερηφάνεια” αισθάνονται ο Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος, για την πορεία της ομάδας του φέτος, όπως τόνισαν μετά το τέλος του τελικού. Οι πρόεδροι της “ερυθρόλευκης” ΚΑΕ απένειμαν τα εύσημα στην ομάδα για τα όσα κατάφερε και τις υπερβάσεις που έφερε εις πέρας ενώ στάθηκαν και στο δυσκολότερο πρόγραμμα που είχαν οι Πειραιώτες μέχρι να φθάσουν στο Φάιναλ Φορ και τον τελικό εν συγκρίσει με τους “μαδριλένους“.

“Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη φετινή πορεία στην Ευρωλίγκα. Είπαμε στα παιδιά μέσα στα αποδυτήρια ότι είναι πρωταθλητές! Εμείς πιστεύουμε ότι είναι πραγματικοί πρωταθλητές! Η ομάδα άδειασε μετά από την υπερπροσπάθεια στον ημιτελικό με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Δεν έβγαλε ενέργεια, δεν απέδωσε στον τελικό.

Πάμε για το πρωτάθλημα. Πιστεύω πως θα το πάρουμε. Τι να πούμε για τη φετινή πορεία. Κερδίσαμε τρεις φορές την Μπαρτσελόνα, κερδίσαμε την ΤΣΣΚΑ με το πενταπλάσιο μπατζετ, τη Φενέρ, την Εφές και τόσες άλλες ομάδες. Μόνο συγχαρητήρια σε αυτά τα παιδιά” ανέφερε ο Γιώργος Αγγελόπουλος ενώ τη “σκυτάλη” πήρε ο αδερφός του, υπογραμμίζοντας πως:

“Μόνο υπερηφάνεια αξίζει για αυτή την ομάδα. Ήταν ο τέταρτος τελικός τα τελευταία έξι χρόνια. Είμαστε η πιο πετυχημένη ομάδα στην Ευρώπη την τελευταία εφταετία! Όσον αφορά τον τελικό, η ομάδα δεν είχε ενέργεια να χτυπήσει το ματς. Δεν βγάλαμε ενέργεια. Παίξαμε με ένα μεγαθήριο προχθές. Στο τέλος είχαμε την ευκαιρία μας να μαζέψουμε τη διαφορά.

Επαναλαμβάνω, δεν υπάρχει απογοήτευση παρά μόνο υπερηφάνεια. Πάμε για το πρωτάθλημα. Όλος ο κόσμος να είναι περήφανος για εμάς. ‘Ηλθε ο Βατούτιν, ο Ομπράντοβιτς και μας έδωσαν συγχαρητήρια”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
  • real madrid champion f4 2015

    Όσα δεν είδατε στο F4 (vid)

    Το φάιναλ-φορ της Μαδρίτης ολοκληρώθηκε πριν από μία εβδομάδα, με τη Ρεάλ να επιστρέφει στ…
  • real madrid champion f4 2015

    Απ’ τη Μαδρίτη, με αγάπη

    Πέντε μέρες στη Μαδρίτη, παιχνίδια, meetings, τουρνουά μικρών, clinic, έχεις πολλά να σκεφ…
  • Spanoulis Lojeski Olympiacos Real Madrid

    “Δεν ξέρει να χάνει” (vid)

    Μαδρίτη, αποστολή Η κίνηση του Βασίλη Σπανούλη να πετάξει τη μπάλα στον Ρούντι Φερνάντες λ…
Περισσότερα σε Μαδρίτη 2015

Δειτε επισης

Όσα δεν είδατε στο F4 (vid)

Το φάιναλ-φορ της Μαδρίτης ολοκληρώθηκε πριν από μία εβδομάδα, με τη Ρεάλ να επιστρέφει στ…