Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Μαδρίτη 2015 “Είχαμε έλλειμμα ενέργειας”

“Είχαμε έλλειμμα ενέργειας”

sfairopoulos f4 madriti Αντίγραφο

sfairopoulos-f4-madriti - Αντίγραφο

Μαδρίτη, αποστολή
karaliΗ ιστορία επαναλήφθηκε, όμως δεν είχε την κατάληξη του τελικού του 2013. Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης και κατέλαβε την δεύτερη θέση της Ευρωλίγκα. Ο τεχνικός των ερυθρολεύκων, Γιάννης Σφαιρόπουλος, στάθηκε στο ότι η ομάδα δεν είχε ενέργεια στο παιχνίδι, ενώ είχε και πολλά χαμένα ριμπάουντ.

“Συγχαρητήρια στη Ρεάλ. Έπαιξαν πραγματικά και καλά και δικαιούνταν τη νίκη. Προσπαθήσαμε να κάνουμε τα πάντα απέναντι σε μια ομάδα που ήταν πλήρης σε όλες τις θέσεις και έπαιζε μπροστά στον κόσμο της. Κρατήσαμε το ρυθμό, αλλά στα τελευταία 2-3 λεπτά εγκαταλείψαμε. Εμείς επιθετικά δεν ήμασταν καλά. Το ποσοστό στις βολές και στα δίποντα ήταν πολύ κακό. Είχαμε έλλειμμα ενέργειας. Στον ημιτελικό είχαμε 16 επιθετικά ριμπάουντ και σήμερα μόλις 5. Ήταν σημαντικό το γεγονός ότι στο τρίτο δεκάλεπτο η Ρεάλ και ο Κάρολ πέτυχε μερικά πολύ μεγάλα σουτ και αυτό άλλαξε το μομέντουμ του αγώνα. Από εκεί και πέρα ήταν πολύ δύσκολο να επιστρέψουμε. Είμαστε απογοητευμένοι, αλλά βαθιά μέσα μας είμαστε περήφανοι.

Παίξαμε σε ακόμα έναν τελικό και παρά τις δυσκολίες παλέψαμε σκληρά, φτάσαμε στο Φάιναλ Φορ και θέλω να συγχαρώ όλους τους παίκτες, τους γιατρούς και τους φροντιστές… Τους πάντες. Και φυσικά να τους ευχαριστήσω. Τώρα πρέπει να ξεκουραστούμε και να αφοσιωθούμε στο ελληνικό πρωτάθλημα. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους οπαδούς μας που υποστήριξαν την ομάδα από την αρχή της σεζόν και ταξίδεψαν μέχρι το Φάιναλ Φορ. Τους ευχαριστούμε για την υποστήριξη. Υποσχόμαστε ότι θα κάνουμε το καλύτερο για να έχουμε περισσότερα παιχνίδια κι επιτυχίες σε αυτό το επίπεδο“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
  • real madrid champion f4 2015

    Όσα δεν είδατε στο F4 (vid)

    Το φάιναλ-φορ της Μαδρίτης ολοκληρώθηκε πριν από μία εβδομάδα, με τη Ρεάλ να επιστρέφει στ…
  • real madrid champion f4 2015

    Απ’ τη Μαδρίτη, με αγάπη

    Πέντε μέρες στη Μαδρίτη, παιχνίδια, meetings, τουρνουά μικρών, clinic, έχεις πολλά να σκεφ…
  • Spanoulis Lojeski Olympiacos Real Madrid

    “Δεν ξέρει να χάνει” (vid)

    Μαδρίτη, αποστολή Η κίνηση του Βασίλη Σπανούλη να πετάξει τη μπάλα στον Ρούντι Φερνάντες λ…
Περισσότερα σε Μαδρίτη 2015

Δειτε επισης

Όσα δεν είδατε στο F4 (vid)

Το φάιναλ-φορ της Μαδρίτης ολοκληρώθηκε πριν από μία εβδομάδα, με τη Ρεάλ να επιστρέφει στ…