Κεντρική Ελλάδα ΕΟΚ Οι βραβεύσεις των κορυφαίων

Οι βραβεύσεις των κορυφαίων

papagiannis charalampopoulos lountzis

papagiannis-charalampopoulos-lountzis

Ο Παναθηναϊκός αναδείχθηκε Πρωταθλητής Εφήβων για τη φετινή σεζόν. MVP των αγώνων, με βάση την ψήφο των προπονητών, αναδείχθηκε ο Γιώργος Παπαγιάννης του Παναθηναϊκού που παρέλαβε το έπαθλο από τον πρόεδρο της ΕΚΑΣΔΥΜ, Λάζαρο Σαββίδη.

Ο νεαρός αθλητής απέδειξε για ακόμα μια φορά το ταλέντο του, στέλνοντας μήνυμα στον Ντούσκο Ιβάνοβιτς για την άνιση μεταχείρηση που έλαβε στο πέρασμα του Μαυροβούνιου από τον πάγκο του “τριφυλλιού”. Ο Μαυροβούνιος τεχνικός δεν έδωσε τις ευκαιρίες που έπρεπε στο ίσως μεγαλύτερο πρότζεκτ του ελληνικού μπάσκετ, το οποίο ξεχώρισε σαν τη μύγα… μέσα στο γάλα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, καθώς δεν είχε απλά αντίπαλο.

Ωστόσο εκτός από τους “πράσινους” υπήρξαν και άλλοι αθλητές που ξεχώρισαν. Πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης αναδείχθηκε ο Παναγιώτης Ερμείδης του Αρίωνα Ξάνθης με 122 πόντους. Την απονομή έκανε ο αντιπρόεδρος της ΕΚΑΣΔΥΜ, Βασίλης Μπούτσης, με τον νεαρό αθλητή να χειροκροτείται θερμά από το κοινό για την εντυπωσιακή του επίδοση.

Μαζί με τον Παπαγιάννη, στην καλύτερη πεντάδα βρέθηκαν και οι: Μιχάλης Λούντζης, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος (Παναθηναϊκός), Ηλίας Θεοδωρίδης (Ηράκλειο) και Ανδρέας Σκούφης (Ικαρος Καλλιθέας). Τα βραβεία έδωσε το μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ Γιάννης Αλεξόπουλος.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε ΕΟΚ

Δειτε επισης

«Δώσε Πάσα», ή αλλιώς να ‘χαμε να λέγαμε

Από το «Δώσε Πάσα» στο δώσε καμιά πάσα ρε!… Ήταν ο Βαγγέλης Λιόλιος εκείνος που με σ…