Κεντρική Ασίστ Διαγωνισμοί Οι νικητές του Απριλίου

Οι νικητές του Απριλίου

alcatel

alcatel

Η κανονική περίοδος του πρωταθλήματος έλαβε τέλος, με τον διαγωνισμό μας να συμπληρώνει 7 μήνες παρουσίας και να μοιράζει 14 δώρα συνολικά! Η συμμετοχή σας έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία για αυτό και αποφασίσαμε να τον διατηρήσουμε την περίοδο των play off και των τελικών, κληρώνοντας δύο συσκευές idol2 για το μήνα Μάιο και μία συσκευή HERO 2 για τον μεγάλο νικητή του διαγωνισμού μας την περίοδο των τελικών, προσφορά φυσικά της ALCATEL ONETOUCH!

Για τον διαγωνισμό του Απριλίου κληρώθηκαν δύο τυχεροί, η Ειρήνη Κατσιβέλη και ο Άκης Δημήτρουλας, που θα ενημερωθούν (μέσω facebook) για τον τρόπο και τόπο παραλαβής των νέων κινητών τους.
Παράλληλα όλοι εσείς, με τη συμμετοχή και την ψηφοφορία σας, αναδεικνύετε τους “HERO” κάθε αγωνιστικής, με τους παίκτες του ΠΑΟΚ να έχουν την τιμητική τους το τελευταίο διάστημα καθώς επικράτησαν και στις 3 ψηφοφορίες.

Μέσα από τη δική σας ψηφοφορία λοιπόν, HERO της 23ης αγωνιστικής αναδείχθηκε ο Μαρκ Κάρτερ του ΠΑΟΚ. Δεύτερος ήταν ο Ποπς Μενσά Μπονσού της ΑΕΚ, τρίτος ο Βασίλης Τολιόπουλος του Κολοσσού, τέταρτος ο Μανώλης Παπαμακάριος του ΚΑΟΔ και πέμπτος ο Γκιγιέρμο Ρούμπιο του Κόροιβου.

Στην 24η αγωνιστική η συμμετοχή σας ήταν και πάλι εντυπωσιακή. HERO αναδείχθηκε -μέσα από τη δική σας ψηφοφορία- ο Κέβιν Λάνγκφορντ του ΠΑΟΚ. Ακολούθησαν: 2ος ο Μανώλης Παπαμακάριος (ΚΑΟΔ), 3ος ο Τόρει Τόμας (Άρη), 4ος ο Νίκολα Μάρκοβιτς (Πανελευσινιακού), 5ος ο Ρόλαντ Σαφτενάαρ (Ρέθυμνο).

Φτάσαμε έτσι στην 25η αγωνιστική, όπου HERO ήταν για άλλη μια φορά ο Μάρκ Κάρτερ του ΠΑΟΚ και ακολούθησαν οι: 2ος Λουκάς Μαυροκεφαλίδης (ΠΑΟ), 3ος Ντομινίκ Γουότερς (Κολοσσός Ρόδου), 4ος Μουχάμεντ Ελ-Αμίν (Απόλλων Πάτρας), 5ος Τζος Μάτζετ (Κόροιβος).

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Διαγωνισμοί

Δειτε επισης

Δύο νέα ύποπτα κρούσματα της μετάλλαξης Όμικρον στην Αθήνα, ταξιδιώτες από Νότια Αφρική

Εξετάζονται τουλάχιστον άλλα δυο ύποπτα κρούσματα στη χώρα μας για τη μετάλλαξη Όμικρον σύ…