“Έσω έτοιμοι”

papapetrou cska olympiakos f4

papapetrou-cska-olympiakos-f4

Μαδρίτη, αποστολή
karaliΟ Ιωάννης Παπαπέτρου και ο Δημήτρης Αγραβάνης, οι δύο νεαροί του Ολυμπιακού, έχουν κερδίσει με την αξία τους τα κολακευτικά σχόλια όλων. Παραμένουν όμως συγκεντρωμένοι σε αυτό που τους ζητά ο προπονητής τους, “ετοιμότητα”.

“Η ομάδα κέρδισε και αυτό είναι το σημαντικό δεν χωράνε προσωπικές διακρίσεις σε ομαδικά αθλήματα. Πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας στο παιχνίδι και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε. Ο κόουτς διαρκώς λέει πως πρέπει όλοι οι παίκτες να είναι έτοιμοι κάθε στιγμή. Με αυτό το μότο και με αυτή τη φράση ζούμε όλοι οι αθλητές”, δήλωσε ο Ιωάννης Παπαπέτρου.

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Αγραβάνης, είπε: “Σε αυτά τα παιχνίδια τα φαβορί είναι στα στατιστικά, στο γήπεδο είναι διαφορετικά και το είδαμε και χθες με την ΤΣΣΚΑ. Δεν ξέρω αν η Ρεάλ θεωρείται καλύτερη εμείς θα προσπαθήσουμε να παίξουμε δυνατή άμυνα, να είμαστε συγκεντρωμένοι, να ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή μας.

Όλοι οι παίκτες έχουν όνειρα και στόχους, φανταζόμουν ότι θα φτάσω σε αυτό το επίπεδο κάποια στιγμή, όχι τόσο νωρίς όμως. Αυτό που ζω εδώ στη Μαδρίτη, είναι κάτι σαν όνειρο και προσπαθώ να το ευχαριστηθώ. Είναι γιορτή του μπάσκετ για εμένα”.

Όσο για τη σιγουριά που βγάζει μέσα στο γήπεδο, όταν ο προπονητής του τον καλεί να πάρει θέση…”Κάθε παίκτης για να αποκτήσει εμπιστοσύνη στον εαυτό του χρειάζεται να πάρει παιχνίδια, με αυτά ψήνεσαι και αποκτάς αυτοπεποίθηση σε άμυνα και επίθεση. Αυτό συμβαίνει και με εμένα φέτος”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
  • real madrid champion f4 2015

    Όσα δεν είδατε στο F4 (vid)

    Το φάιναλ-φορ της Μαδρίτης ολοκληρώθηκε πριν από μία εβδομάδα, με τη Ρεάλ να επιστρέφει στ…
  • real madrid champion f4 2015

    Απ’ τη Μαδρίτη, με αγάπη

    Πέντε μέρες στη Μαδρίτη, παιχνίδια, meetings, τουρνουά μικρών, clinic, έχεις πολλά να σκεφ…
  • Spanoulis Lojeski Olympiacos Real Madrid

    “Δεν ξέρει να χάνει” (vid)

    Μαδρίτη, αποστολή Η κίνηση του Βασίλη Σπανούλη να πετάξει τη μπάλα στον Ρούντι Φερνάντες λ…
Περισσότερα σε Μαδρίτη 2015

Δειτε επισης

Όσα δεν είδατε στο F4 (vid)

Το φάιναλ-φορ της Μαδρίτης ολοκληρώθηκε πριν από μία εβδομάδα, με τη Ρεάλ να επιστρέφει στ…