Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Αποθέωση στο ΣΕΦ (vid)

Αποθέωση στο ΣΕΦ (vid)

apotheosi sef

apotheosi-sef

Πριν από περίπου επτά μήνες, ο Ολυμπιακός έφευγε με σκυμμένο το κεφάλι από το ΟΑΚΑ, γνωρίζοντας απρόσμενη ήττα από τους νεαρούς παίκτες του Παναθηναϊκού, η οποία τον έθεσε εκτός συνέχειας του Κυπέλλου. Οι οπαδοί του Ολυμπιακού δεν συγχώρεσαν τον Γιώργο Μπαρτζώκα και τους παίκτες και τους προπηλάκισαν έξω από το ΣΕΦ κατά την επιστροφή της αποστολής.

Απόψε (2/5), η εικόνα έξω από το ΣΕΦ δεν θύμισε σε τίποτα τη νύχτα της 9ης Οκτωβρίου του 2014. Περίπου 150 φίλοι του Ολυμπιακού βρέθηκαν έξω από το φαληρικό στάδιο και υποδέχθηκαν θερμά με συνθήματα και καπνογόνα τους θριαμβευτές του ΟΑΚΑ. Λίγο πριν τις 11:30, ο Βασίλης Σπανούλης κατέβηκε από το πούλμαν και γνώρισε την αποθέωση, όντας πνιγμένος στην αγκαλιά των εκστασιασμένων οπαδών.

Σύνθημα στα χείλη των οπαδών έγινε και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, στον οποίο πιστώνεται η εξαιρετική εικόνα του Ολυμπιακού από τον Οκτώβριο και έπειτα. Φυσικά, στο στόχαστρο των “ερυθρόλευκων” οπαδών δεν θα μπορούσε να μην βρεθεί ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, τα συνθήματα κατά του οποίου έδιναν και έπαιρναν.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Ψαράκης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ράιτ: «Ανεπίτρεπτο να κάνουμε τόσα λάθη »

Στα λάθη που έκανε η ομάδα του, αναφέρθηκε Μόουζες Ράις. Ο Αμερικανός ψηλός του Ολυμπιακού…