Κεντρική Ελλάδα ΣΕΠΚ “Το “εμείς” πάνω από το “εγώ”

“Το “εμείς” πάνω από το “εγώ”

panagiotis amoiridis eukarpia

panagiotis-amoiridis-eukarpia

Παρ’ ότι αρχικά στόχευε στην εξασφάλιση της παραμονής της, η Ευκαρπία εξέπληξε άπαντες κατά τη διάρκεια της χρονιάς και πανηγύρισε την άνοδο στη Β’ Εθνική για πρώτη φορά στην ιστορία της! Ο προπονητής του συλλόγου, Παναγιώτης Αμοιρίδης, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του ΣΕΠΚ, μοιράστηκε τα συναισθήματα του για την επίτευξη της ανόδου, έκανε έναν απολογισμό της πορείας μέχρι να γίνει αυτή πραγματικότητα και αποκάλυψε το μυστικό της επιτυχίας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τα συναισθήματα μετά την επίτευξη της ανόδου: “Η αλήθεια είναι ότι μετά από τέτοιες επιτυχίες υπάρχει χαρά. Αυτή η χαρά δεν οφείλεται μόνο στα όσα επιτεύχθηκαν, καθώς εκτός αυτού είναι μία επιβράβευση όλης της προσπάθειας που γινόταν καθημερινά στο γήπεδο. Αυτό το συναίσθημα, όπως είναι φυσικό υπάρχει σε όλη την ομάδα. Σε προσωπικό επίπεδο η κατάληξη που είχε η φετινή χρονιά είναι μία μικρή προσωπική δικαίωση“.

Για την πορεία της ομάδας μέσα στο πρωτάθλημα: “Πήρα την ομάδα μετά την 3η αγωνιστική, διαδεχόμενος τον καλό μου φίλο Ρούλη Καραγιαννίδη, ο οποίος είχε αποχωρήσει από το σύλλογο. Αφού έλαβε όλο το ποσό που δικαιούταν ανέλαβα την Ευκαρπία που μετρούσε μέχρι τότε 1 νίκη και 2 ήττες. Ο στόχος την ομάδας ήταν η παραμονή στη κατηγορία και είπαμε ότι όσο πιο γρήγορα έρθει, τόσο καλύτερα θα είμαστε με τους εαυτούς μας, ενώ θα μπορούσαμε να παίξουμε πιο απελευθερωμένα για να χαρούμε το παιχνίδι.

Ο στόχος της παραμονής επιτεύχθηκε νωρίς κι έτσι βρεθήκαμε στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Στην πορεία του πρωταθλήματος αναθεωρήσαμε το πλάνο στοχεύοντας να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Τελικά καταφέραμε να φτάσουμε στις θέσεις που οδηγούν στην άνοδο”.

Για το μυστικό της επιτυχίας στη φετινή προσπάθεια: “Το μυστικό μας είναι ότι όλοι δρούσαν ως ομάδα με κεφαλαία γράμματα. Έβαλαν όλοι τον εαυτό τους κάτω από την ομάδα με αποτέλεσμα τα παιδιά που είναι κι οι μεγάλοι πρωταγωνιστές να εισπράξουν αυτό που δούλεψαν καθημερινά. Η Ευκαρπία ήταν ομάδα σε όλα τα επίπεδα, είχε διοικητική ηρεμία και υπήρχαν εξαιρετικές σχέσεις μεταξύ παικτών, προπονητών και διοίκησης. Ο συνδυασμός όλων αυτών έφεραν αυτό το ευτυχές αποτέλεσμα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε ΣΕΠΚ

Δειτε επισης

Σύνδεσμος Προπονητών: Επιβεβαιώνει για Βασίλη Σπανούλη

Ήμασταν οι ΜΟΝΟΙ, που θίξαμε το θέμα Σπανούλη. Όχι γιατί μας ενοχλεί που ένας από τους μεγ…