Κεντρική Ασίστ Shadow Θα πάει στο ΟΑΚΑ;

Θα πάει στο ΟΑΚΑ;

vasilakopoulos douvis

ΔΟΥΒΗΣ ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Η ΑΕΚ τιμά έναν παίκτη – σύμβολο για το ελληνικό μπάσκετ. Ο αείμνηστος Γιώργος Αμερικάνος συγκινεί ακόμα τους “Ενωσίτες” και η ΚΑΕ, σε μια συμβολική -όσο και ουσιαστική- κίνηση, θα κρεμάσει τη φανέλα του στον ουρανό του κλειστού του ΟΑΚΑ. Όλα αυτά θα συμβούν στο περιθώριο του Σαββατιάτικου αγώνα με αντίπαλο τα Τρίκαλα και το ερώτημα είναι ένα: Θα πάει στο ΟΑΚΑ ο Γιώργος Βασιλακόπουλος;

Δεν πήγε στην κηδεία του “Παγκόσμιου“, δεν μερίμνησε ώστε να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή, δεν έδειξε με καμία κίνηση τον σεβασμό που όφειλε σ’ έναν από τους πρωτεργάτες του αθλήματος. Έχει μια… δεύτερη ευκαιρία: να πάει το Σάββατο στο ΟΑΚΑ και να τιμήσει με την παρουσία του τη μνήμη του ανθρώπου, ο οποίος συνέδεσε το όνομά του με τον άθλο του 1968.

Ο Σταύρος Δουβής διατυμπανίζει σε κάθε ευκαιρία τις καλές σχέσεις που έχει με την ΕΟΚ και προσωπικά με τον Γιώργο Βασιλακόπουλο. Άλλωστε, ακόμα και σε άσχετες καταστάσεις (όπως για παράδειγμα η ιστορία με την κοντομάνικη φανέλα) εμπλέκει την Ομοσπονδία. Να, λοιπόν, μια πρώτης τάξεως ευκαιρία και να αποδείξει στην πράξη πόσο φιλική είναι η σχέση με την ηγεσία της ΕΟΚ, αλλά και να αποκατασταθεί μια εξόφθαλμηαδικία“, να αποδοθούν οι πρέπουσες τιμές στον “Παγκόσμιο“.

Σάββατο στο ΟΑΚΑ, ο Γιώργος Βασιλακόπουλος οφείλει να είναι εκεί και να χειροκροτήσει τη στιγμή που η φανέλα του Γιώργου Αμερικάνου θα βρίσκει τη θέση της στην ιστορία. Αν το αντέξει (που δεν το αντέχει), γιατί εδώ και χρόνια η μορφή του μεγάλου αρχηγού έχει βρει τη θέση της στην καρδιά των απανταχού φίλων της ΑΕΚ, αλλά και των υπόλοιπων φίλων του αθλήματος.

  • ΑΕΚ

    Χωρίς κόσμο… ξανά η ΑΕΚ

    Τιμωρία για την ΑΕΚ, χωρίς κόσμο με το Λαύριο. Η ΑΕΚ θα αγωνιστεί με το Λαύριο στον τρίτο …
  • McRae Μαρούσι - ΑΕΚ

    Μαρούσι – ΑΕΚ 82-90

    Πέρασε από το Μαρούσι και… πετάει στην εξάδα η ΑΕΚ Η ΑΕΚ ήταν ανώτερη σε όλη τη διάρ…
  • ΑΕΚ γήπεδο

    ΑΕΚ: Στα έξι ανέβηκαν τα ban

    Ένα ακόμη ban πρόσθεσε η ΑΕΚ. Επέστρεψε στους εφιάλτες της η ΑΕΚ. Όπως ενημέρωσε η FIBA, α…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τιμά τον Νίκο Γκάλη

Ακόμα μία στιγμή αναγνώρισης και σεβασμού στον Νίκο Γκάλη. Ο Νίκος Γκάλης θα βρεθεί τις επ…