Κεντρική Β' Εθνική Πανιώνιος Συμφώνησε με Σίχεϊ

Συμφώνησε με Σίχεϊ

Will Sheehey

IUBB vs. LIU

Παρ’ ότι η υπόθεση παραμονή έχει χαθεί εδώ και καιρό, οι άνθρωποι του Πανιωνίου δεν σταματούν να κάνουν ό,τι μπορούν ώστε να η χρονιά να ολοκληρωθεί με θετική νότα.  Στα πλαίσια αυτών των ενεργειών, ανακοίνωσαν πως ο “ιστορικός” ήρθε σε συμφωνία με τον Ουίλ Σίχεϊ.

Πρόκειται για 23χρονο Αμερικανό φόργουορντ, απόφοιτο του Ιντιάνα, ο οποίος ξεκίνησε τη σεζόν με τη φανέλα της Μπουντούτσνοστ μετρώντας 5.2 πόντους και 2.2 ριμπάουντ μέσο όρο στο Γιούροκαπ σε 9 παιχνίδια, όσα πρόλαβε να αγωνιστεί και στην Αδριατική λίγκα όπου είχε 4.2 πόντους και 2 ριμπάουντ, προτού αποχαιρετήσει το Δεκέμβριο.

Εν συνεχεία, επέστρεψε στις ΗΠΑ όπου αγωνίστηκε στη D-League με τους Φορτ Ουέιν Μαντς Αντς και τους Λος Άντζελες Ντι-Φέντερς έχοντας συνολικά 8.8 πόντους, 3.2 πόντους και 1.3 ασίστ ανά ματς. Σήμερα (05/04) έμεινε ελεύθερος και αναμένεται στην Ελλάδα για να περάσεις ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιο του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“O Πανιώνιος προχώρησε σε συμφωνία με τον Will Sheehey, ο οποίος εντός των προσεχών ημερών, αναμένεται να προσγειωθεί στην Ελλάδα, να υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις και μετά να οριστικοποιήσει τη συμφωνία του με την ΚΑΕ.

Ο γεννημένος στις 16/1 του 1992, αγωνίζεται στη θέση “3“. Είναι απόφοιτος του Indiana (2014) και την 1η Αυγούστου του 2014 υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με την Buducnost, όπου τελεικά έμεινε έως το Δεκέμβριο του ίδιου έτους. Είχε προλάβει να παίξει εννέα παιχνίδια στην Αδριατική λίγκα και άλλα τόσα στο Eurocup. Το 2015 απασχολήθηκε στη D-League (με τους Fort Wayne Mad Ants και τους Los Angeles D-Fenders) και σήμερα (5/4) έμεινε ελεύθερος”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Πανιώνιος

Δειτε επισης

Πανιώνιος: Τέλος η σεζόν για τον Βεργίνη

Την πόρτα του χειρουργείου θα περάσει ο Δημήτρης Βεργίνης. Πολύ άτυχος στάθηκε ο αρχηγός τ…