Κεντρική Διεθνή “Περήφανες και ευτυχισμένες”

“Περήφανες και ευτυχισμένες”

ketselidis koupa

ketselidis koupa

Η Πετρολίνα ΑΕΚ από χθες είναι πρωταθλήτρια Κύπρου, αφού στον τελικό επικράτησε του ΑΠΟΕΛ με 76-67 κάνοντας το 3-1 στη σειρά των τελικών. Στο μπάσκετ, όπως και σε όλα τα ομαδικά αθλήματα, αυτοί που παίρνουν τις νίκες, τα πρωταθλήματα κ.ο.κ., είναι οι παίκτες. Όμως, όλη την δουλειά, πριν οι παίκτες βγουν στον αγωνιστικό χώρο, την κάνει ο προπονητής.

Το ίδιο λοιπόν ισχύει και στην περίπτωση της Πετρολίνα ΑΕΚ. Ο Γιώργος Κετσελίδης, ανέλαβε την ομάδα τον περασμένο Φεβρουάριο και κατάφερε μέσα σε τρεις μήνες να την κάνει πρωταθλήτρια, αφού οι αθλητές της ομάδας ακολουθούσαν κατά γράμμα τις οδηγίες του.

Η κόρη του κ. Κετσελίδη, Κλεοπάτρα, δημοσίευσε στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook συγκινητικά λόγια προς το μπαμπά της, με αφορμή την κατάκτηση του πρωταθλήματος

Αναλυτικά:
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!!!! Σε ευχαριστούμε και εγώ και η μαμά που για άλλη μια φορά μας κάνεις τόσο περήφανες και ευτυχισμένες!! Μέσα σε μόλις 3 μήνες κατάφερες με σκληρή δουλειά με την ομάδα σου να κάνεις ότι λίγοι. Κατάφερες να ξεπεράσεις όλες τις δυσκολίες και να οργανώσεις την ομάδα, μεταδίδοντας τη φιλοσοφία και τις τεχνικές σου, οδηγώντας την στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα!!!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…