Κεντρική Ασίστ Shadow Πέντε αγώνες σε 4 μέρες

Πέντε αγώνες σε 4 μέρες

danoi pao

danoi-pao

Αυτό που έκαναν οι αδερφοί Ντάνοι, ενδεχομένως ελάχιστοι άνθρωποι που “ανήκουν” στην… οικογένεια του Παναθηναϊκού έχουν κάνει. Σε τέσσερις ημέρες παραμονής τους στην Αθήνα πήγαν και είδαν πέντε (5) διαφορετικούς αγώνες της αγαπημένης τους ομάδας! Απίστευτο; Πέρα για πέρα αληθινό

Μπορεί να έγιναν ευρέως γνωστοί στην Ελλάδα, μέσα από την παρουσία τους στον Αθηναϊκό, η μεγάλη αγάπη όμως του Γιάννη και του Σωτήρη Ντάνου είναι ο Παναθηναϊκός. Δεν χάνουν ευκαιρία, λοιπόν, στις μεγάλες στιγμές του “πράσινου” συλλόγου, να δηλώνουν παρόντες.

Την Τετάρτη το βράδυ βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ, παρακολούθησαν από κοντά την αναμέτρηση της ομάδας μπάσκετ με την ΤΣΣΚΑ, εκστασιάστηκαν από την ατμόσφαιρα που είχαν δημιουργήσει οι φίλοι του Παναθηναϊκού και φώναξαν κι αυτοί μαζί. Στο ημίχρονο της αναμέτρησης βρήκαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν, αλλά και να φωτογραφηθούν με τον “ισχυρό άνδρα” της ΚΑΕ, Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση των ανδρών, είχαν βρεθεί στον “Τάφο του Ινδού“, όπου αγωνίζονταν οι γυναίκες απέναντι στο Ελληνικό, στον δεύτερο αγώνα της σειράς που κρίνει τον τίτλο.

Η “πράσινη” περιοδεία τους συνεχίστηκε προχθές το βράδυ, όπου -στο κλειστό του Πανελληνίου– η ομάδα βόλεϊ γυναικών έκανε το 1 – 1, με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Τα κορίτσια αφού πρώτα πανηγύρισαν τη νίκη τους, γνώρισαν τον Γιάννη και τον Σωτήρη και φωτογραφήθηκαν μαζί τους.

Τα δύο αδέρφια δεν σταμάτησαν εκεί. Χθες είχαν και πάλι “διπλοβάρδια“. Ξεκίνησαν από το κλειστό της Αργυρούπολης, όπου είδαν το Ελληνικό να κατακτά τον τίτλο κόντρα στις “πράσινες” (μετά από ένα επεισοδιακό παιχνίδι) και στη συνέχεια πήγαν στη λεωφόρο Αλεξάνδρας, όπου είδαν τον ποδοσφαιρικό αγώνα ανάμεσα στο “τριφύλλι” και την Ξάνθη.

Σήμερα πήραν τον δρόμο της επιστροφής για τη Σουηδία, αλλά θα επιστρέψουν με σιγουριά στα αντρικά πλέι οφ

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τιμά τον Νίκο Γκάλη

Ακόμα μία στιγμή αναγνώρισης και σεβασμού στον Νίκο Γκάλη. Ο Νίκος Γκάλης θα βρεθεί τις επ…