Κεντρική Basket League ΑΕΚ Παρών και ο Φ.Κ.

Παρών και ο Φ.Κ.

faidon nikolaou aek

faidon-nikolaou-aek

Ο άνθρωπος που με την πένα του βάφτισε “Παγκόσμιο” τον θρύλο της ΑΕΚ, Γιώργο Αμερικάνο, θα βρίσκεται στο ΟΑΚΑ το Σάββατο (18/04) για να τιμήσει και αυτός με την παρουσία του το “νούμερο 10” της Βασίλισσας.

Ο λόγος φυσικά γίνεται για τον Φαίδωνα Κωνσταντουδάκη, ο οποίος προσκλήθηκε επισήμως από τη διοίκηση της ΑΕΚ, μιας και δε γινόταν να λείπει από την τιμητική εκδήλωση για τον Γιώργο Αμερικάνο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ:
“Ο άνθρωπος, που με την πένα του διατήρησε στην επικαιρότητα το «έπος της 4ης Απριλίου 1968», ο Φαίδων Κωνσταντουδάκης (Φ.Κ.) προσκλήθηκε επισήμως από τη διοίκηση της ΑΕΚ. Για να δώσει το «παρών» στην αναμέτρηση με τα Τρίκαλα στο ΟΑΚΑ, αλλά και στην τιμητική εκδήλωση για τον Γιώργο Αμερικάνο.

Ο κορυφαίος δημοσιογράφος είναι εκείνος, που βάφτισε «Παγκόσμιο» τον Αμερικάνο, μέσα από την αρθρογραφία του, «προσωνύμιο» που ακολουθεί μέχρι και σήμερα τον «Αθάνατο» αρχηγό της «Βασίλισσας».

Ο κ. Κωνσταντουδάκης ξεκίνησε την καριέρα του το 1960 από το «ΦΩΣ των σπορ», με κυρίαρχη δραστηριότητα το καθημερινό ρεπορτάζ της ΑΕΚ, αλλά και την έγκυρη στήλη του «Α-Ω» την οποία καλύπτει μέχρι και σήμερα. Υπήρξε ο ιθύνουν νους της ιστορικής εφημερίδας «Δικέφαλος», συνεργάστηκε με την Κρατική Τηλεόραση, ενώ υπήρξε επί σειρά ετών διευθυντής του Αθλητικού Τμήματος της εφημερίδας «Απογευματινή»”.

  • ΑΕΚ

    Χωρίς κόσμο… ξανά η ΑΕΚ

    Τιμωρία για την ΑΕΚ, χωρίς κόσμο με το Λαύριο. Η ΑΕΚ θα αγωνιστεί με το Λαύριο στον τρίτο …
  • McRae Μαρούσι - ΑΕΚ

    Μαρούσι – ΑΕΚ 82-90

    Πέρασε από το Μαρούσι και… πετάει στην εξάδα η ΑΕΚ Η ΑΕΚ ήταν ανώτερη σε όλη τη διάρ…
  • ΑΕΚ γήπεδο

    ΑΕΚ: Στα έξι ανέβηκαν τα ban

    Ένα ακόμη ban πρόσθεσε η ΑΕΚ. Επέστρεψε στους εφιάλτες της η ΑΕΚ. Όπως ενημέρωσε η FIBA, α…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…