Κεντρική Ελευσίνα “Όσο ζεις, ελπίζεις”

“Όσο ζεις, ελπίζεις”

athanasoulas elefsina aek

athanasoulas-elefsina-aek

Ο Πανελευσινιακός υποδέχεται το απόγευμα του Σαββάτου (18/4, 17:00) τον Κόροιβο Αμαλιάδας για την 23η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ με τον Γιάννη Αθανασούλα να τονίζει στο blog που διατηρεί στον ΕΣΑΚΕ πως πρέπει να πάρουν τη νίκη, ώστε να εξαντλήσουν κάθε πιθανότητα παραμονής στην κατηγορία.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

“Καλησπέρα σε όλους.

Πρώτα απ’ όλα Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά με υγεία σε όλο τον κόσμο.

Μετά από αρκετά μεγάλο διάστημα το Πρωτάθλημα ξεκινάει και πάλι. Εμείς την τελευταία αγωνιστική δεν μπορέσαμε να κάνουμε όλα αυτά που σχεδιάζαμε πριν το παιχνίδι με αποτέλεσμα να έρθει η ήττα από τον ΚΑΟΔ και να δυσκολέψει ακόμα περισσότερο την θέση μας στο βαθμολογικό πίνακα.

Αύριο αντιμετωπίζουμε τον Κόροιβο Αμαλιάδας στην έδρα μας και θέλουμε την νίκη ώστε να εξαντλήσουμε κάθε πιθανότητα που έχουμε για την παραμονή μας στην κατηγορία. Είναι μια ομάδα που έχει ίδιους στόχους με εμάς, την νικήσαμε στον πρώτο γύρο αλλά από τότε έχουν αλλάξει πολλά στα ρόστερ και των δύο ομάδων. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τις νίκες στα δύο επόμενα παιχνίδια και στο τέλος θα δούμε. Πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι να μπούμε δυνατά από το πρώτο λεπτό και να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας. Στον αθλητισμό όσο ζεις ελπίζεις”…

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νάνσυ Μητσοστέργιου
Περισσότερα σε Ελευσίνα

Δειτε επισης

Νίκος Κούτουλας: Σε μια ακόμη μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο Πανελευσινιακός Α.Ο.

Με σταθερά βήματα συνεχίζει ο Πανελευσινιακός να δημιουργεί το ρόστερ του εν όψει της νέας…