Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Μοναδική εμφάνιση” (vid)

“Μοναδική εμφάνιση” (vid)

panagiotis aggelopoulos diloseis

panagiotis-aggelopoulos-diloseis

Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος μπορεί να μην κατάφερε να βρεθεί στη Βαρκελώνη, εν αντιθέσει με τον αδερφό του, Γιώργο, για να δει από κοντά το θρίαμβο του Ολυμπιακού επί της Μπαρτσελόνα αλλά δεν παρέλειψε να συγχαρεί δημόσια την ομάδα του και μετέβη στο αεροδρόμιο για να υποδεχθεί την αποστολή.

Ο ένας εκ των ισχυρών ανδρών της “ερυθρόλευκης” ΚΑΕ, στάθηκε στο εκπληκτικό μπάσκετ που έπαιξες το συγκρότημα του Γιάννη Σφαιρόπουλου, υπογράμμισε πως ανέμενε την αντίδραση των “ερυθρολεύκων” μετά την άσχημη εμφάνιση της Τρίτης, κάλεσε τον κόσμο να γεμίσει το ΣΕΦ στα δύο επόμενα παιχνίδια και έδωσε σύνθημα… Φάιναλ Φορ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το ιστορικό διπλό: “Η χαρά ήταν μεγάλη, ακόμα και η ένταση. Ακόμη και αν το βλέπεις από την τηλεόραση. Είναι ιστορική νίκη και ήρθαμε να υποδεχθούμε την ομάδα. Η σειρά τώρα μεταφέρεται στο ΣΕΦ και το ξέρουν όλοι ότι έχουμε έμπειρους παίκτες και προπονητές. Το κρισιμότερο παιχνίδι είναι την Τρίτη. Κρατάμε χαμηλούς τόνους. Το μπάσκετ που παίξαμε χθες ήταν εκπληκτικό, το ευχαριστηθήκαμε και συνεχίζουμε”.

Για τον τρόπου που ήρθε η νίκη: “Περίμενα ότι θα αντιδράσουμε επειδή έχουμε ζήσει την ομάδα πολλά χρόνια και έχουμε ζήσει ανατροπές. Δεν περίμενα αυτήν την εμφάνιση, αλλά περίμενα ότι θα αντιδράσουμε. Περίμενα ότι δεν θα είναι η εικόνα μας ίδια με του πρώτου ματς, διότι δεν ήταν η πραγματική μας εικόνα αυτή. Ο τρόπος που θωρακίστηκε η ρακέτα στο πρώτο μέρος, όπως είπε και ο αδερφός μου, δεν τον έχουμε ξαναδεί ποτέ.

Ποτέ τα τελευταία χρόνια στην Ευρώπη. Τέτοια άμυνα κόντρα σε μια φύση επιθετική ομάδα. Δεν είναι ότι έπαιξες άμυνα δεν ξέρω και εγώ σε ποιόν… Είναι μια ομάδα ρυθμού που στηρίζεται στην επίθεση της. Τους μπλοκάραμε τελείως”.

Για την ανάγκη στήριξης από τον κόσμο: “Να στηρίξει ο κόσμος την ομάδα με φωνή από το πρώτο λεπτό, ανεξάρτητα από τη διαφορά και να νιώθει υπερήφανος που βλέπει αυτήν την ομάδα. Αν νιώθει κάτι για αυτήν την ομάδα το βγάζεις με οποιονδήποτε τρόπο στο γήπεδο”.

Για το Φάιναλ Φορ: “Ξέρουμε όλοι ότι πλέον αυτός είναι ο στόχος. Θέλουμε δύο νίκες, αλλά για να έρθουν αυτές οι νίκες θέλει ακόμη δουλειά”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Λήξη συναγερμού για Πετρούσεφ

Καθαρή η μαγνητική του Φιλίπ Πετρούσεφ. Ο Φιλίπ Πετρούσεφ υποβλήθηκε το πρωί σε μαγνητική …