Κεντρική Ελλάδα Κύπελλο Μικρά από ΟΑΚΑ

Μικρά από ΟΑΚΑ

telikos kupellou

telikos kupellou

Η ώρα του 40ου τελικού Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Απόλλωνα Πάτρας στο ΟΑΚΑ έφτασε. Το eBasket έχει πάρει από νωρίς θέση στο Κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων και θα σας μεταφέρει όλα όσα θα συμβούν πριν, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά το τέλος του μεγάλου τελικού.

4:05:  Δύο ώρες πριν από το τζάμπολ (15:00) του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών, πραγματοποιήθηκε ο αγώνας Παίδων με την Απολλωνιάδα Πατρών να αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό σε ένα όμορφο παιχνίδι το οποίο βρήκε νικητές τα νεαρά αστέρια των “πρασίνων”.

4:10: Εξαιρετική (όπως πάντα) η έκδοση που επιμελήθηκε το Γραφείο Τύπου της ΕΟΚ και αφορά στον 40ο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Βεβαίως, από τη στιγμή που (ορθώς) μπήκαν τα ονόματα των μελών του Δ.Σ. της ΕΟΚ, θα μπορούσαν να μπουν και τα ονόματα των μελών του Γραφείου Τύπου, αυτών δηλαδή που έκαναν τη σπουδαία δουλειά. Να μπορούμε να τους συγχαρούμε κιόλας. Εκτός από τα πολύ ενδιαφέροντα ενημερωτικά στοιχεία, έξυπνη ήταν και η ιδέα να μπουν φύλλα αγώνα (φωτογραφίες), αν και θα μπορούσαν να είναι μεγαλύτερες για να διαβάζονται με ευκρίνεια, αλλά έτσι κι αλλιώς ήταν καλή έμπνευση.

pao-oaka-kupello

4:15: Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού έχουν ήδη αρχίσει να παίρνουν τις θέσεις τους στις κερκίδες του ΟΑΚΑ.

apollonas-kupello-oaka

4:17: Στο γήπεδο από νωρίς και οι φίλοι του Απόλλωνα Πάτρας.

4:27: Οι παίκτες των δύο ομάδων έχουν βγει στο παρκέ για ζέσταμα.

4:33: Η δωδεκάδα του Παναθηναϊκού: Διαμαντίδης, Φώτσης, Γιάνκοβιτς, Παππάς, Γκιστ, Σλότερ, Μπατίστα, Μποχωρίδης, Μαυροκεφαλίδης, Διαμαντάκος, Λούτζης, Χαραλαμπόπουλος.

4:40: Η δωδεκάδα του Απόλλωνα Πάτρας: Σκορδίλης, Αργυρόπουλος, Γκάλογουεϊ, Πεν, Φιτζπάτρικ, Μπατής, Ελ Αμίν, Πελεκούδας, Μολφέτας, Νιφόρας, Γεωργαλλής, Ότζο.

oaka

4:57: Στις θέσεις των επισήμων βρίσκεται και ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας μαζί με τον δήμαρχο της Πάτρας, Κώστα Πελετίδη.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Κύπελλο

Δειτε επισης

Κύπελλο Ελλάδας: Το κοινωνικό πρόσωπο το Κυπέλλου Ελλάδας (vid)

Γεμάτο δράση εντός και εκτός παρκέ περιείχε το Κύπελλο Ελλάδας. H Κρήτη φιλοξένησε ένα τετ…