Κεντρική NBA Κορυφαίος παγκίτης ο “Λου” (vid)
NBA

Κορυφαίος παγκίτης ο “Λου” (vid)

lou williams sixth man

lou williams-sixth man

Ο Λου Ουίλιαμς αναδείχθηκε καλύτερος έκτος παίκτης της φετινής σεζόν στο ΝΒΑ. Ο πρώην παίκτης των Χοκς, που έφθασε στο Τορόντο το περασμένο καλοκαίρι μέσω ανταλλαγής σε μια κίνηση της ομάδας του Καναδά για να απελευθερώσει χώρο στο σάλαρι καπ, αποδείχτηκε εν τέλει “λίρα εκατό” καθώς προσέφερε μέσο όρο 15.5 πόντους (34% στα τρίποντα), 1.9 ριμπάουντ, 2.1 ασίστ και 1.1 κλεψίματα ερχόμενος από τον πάγκο ενώ αντικατέστησε επάξια τον ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν τον Δεκέμβριο όταν ο ηγέτης της ομάδας τραυματίστηκε. Παράλληλα, σημείωσε 25 πόντους σε 11 παιχνίδια φέτος, τα περισσότερα από κάθε άλλον αναπληρωματικό φέτος με τους Νίκολα Μίροτιτς (8) και Αϊζάια Τόμας (7) να ακολουθούν.

Όπως τόνισε κατά τη βράβευση του ο Ουίλιαμς, ο οποίος είχε υποστεί ρήξη χιαστών πριν από δύο χρόνια: “Δεν πίστευα ότι θα ήμουν ο ίδιος παίκτης μετά τον τραυματισμό. Ήξερα ότι δεν θα είχαν την ίδια ταχύτητα, το ίδιο άλμα, αλλά αυτή η δοκιμασία ήταν διδακτική καθώς με ώθησε στο να παίζω περισσότερο έξυπνα και να δουλέψω σε άλλους τομείς του παιχνιδιού μου. Το γεγονός πως εξέλιξα το παιχνίδι μου και εν τέλει κατάφερα να κερδίσω αυτό το βραβείο με ικανοποιεί πολύ”.

Ο γκαρντ των Ράπτορς, συγκέντρωσε 502 πόντους (78 ψήφους πρώτης θέσης, 34 ψήφους δεύτερης θέσης και 10 ψήφους τρίτης θέσης) από τη σχετική ψηφοφορία με τους Αϊζάια Τόμας (324) και Τζαμάλ (131) να ακολουθούν.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Μπράουν: «Ο Σαμπόνις θα έπρεπε να είναι στη συζήτηση για το βραβείο του MVP»

Ξεκάθαρος ως προς την συμμετοχή των παικτών για το βραβείο του MVP είναι π Μάικ Μπράουν. Ο…