Κεντρική Ελλάδα ΣΕΠΚ “Είναι δικαίωση”

“Είναι δικαίωση”

koutsokeras

koutsokeras

Για την πρόκριση του Ολυμπιακού στο final 4 της Μαδρίτης αλλά και τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό μίλησε ο Βαγγέλης Κουτσοκέρας στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ. Ο άμεσος σσυνεργάτης του Γιάννη Σφαιρόπολου, τόνισε ότι η πρόκριση στο final 4 αποτελεί δικαίωση για όλους όσους ασχολούνται με τον Ολυμπιακό, ενώ χαρακτήρισε την άμυνα ως σήμα κατατεθέν της ομάδας. Παράλληλα, δήλωσε ότι όλοι κοιτούν τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό υπογραμμίζοντας τη σημαντικότητα της προσαρμογής στην αμυντική τακτική των “πρασίνων”.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο sepk.gr:
Για τη σειρά αγώνων με την Μπαρτσελόνα και που κρίθηκαν: “Στο πρώτο ματς δεν δείξαμε έτοιμοι από θέμα συγκέντρωσης και αποφασιστικότητας στην άμυνα, όμως αυτό άλλαξε άμεσα. Η προετοιμασία για τα επόμενα 3 παιχνίδια πνευματικά αλλά και τακτικά ήταν πάρα πολύ καλή. Οι παίκτες ανταποκρίθηκαν στο έπακρο και κατάλαβαν τι έπρεπε να κάνουν προκειμένου να κερδίσουν σε μία σειρά παιχνιδιών την Μπαρτσελόνα. Το 1-1 που έγινε στη Βαρκελώνη έδωσε μία ψυχολογική ώθηση κι αυτό φάνηκε στα παιχνίδια που ακολούθησαν στο ΣΕΦ”.

Για την παρουσία του Ολυμπιακού στις 4 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης: “Είναι μία δικαίωση για όλους. Για τους ιδιοκτήτες που τόσα χρόνια κάνουν τα πάντα κι έχουν καταφέρει να βλέπουν την ομάδα να βρίσκεται συχνά σε final four και να παίρνει τίτλους. Είναι δικαίωση για τους παίκτες αλλά και για τους προπονητές που καταφέρνουν να βρίσκονται ανάμεσα στα κορυφαία κλαμπ της Ευρώπης. Αυτή η πρόκριση είναι μία δικαίωση του σχεδιασμού και της καθημερινής προσπάθειας που γίνεται από τους ιδιοκτήτες, τους προπονητές και φυσικά τους παίκτες”.

Για τον ημιτελικό κόντρα στην ΤΣΣΚΑ: “Αυτή τη στιγμή δεν σκεφτόμαστε τον ημιτελικό. Όλη η συγκέντρωση μας είναι στο παιχνίδι του Σαββάτου γιατί ατό είναι μπροστά μας. Μετά τον Παναθηναϊκό θα σκεφτούμε τον Άρη. Πρώτα θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τις νίκες που θέλουμε στο ελληνικό πρωτάθλημα και μετά έχουμε όσο χρόνο χρειάζεται για να προετοιμαστούμε ενόψει ΤΣΣΚΑ, η οποία δεν μας είναι άγνωστη. Την έχουμε αντιμετωπίσει στο ΤΟΡ 16 και γνωρίζουμε κάποια πράγματα γι αυτήν, ενώ το ίδιο ισχύει και για την Φενέρμπαχτσε. Από τις 3 ομάδες που θα βρίσκονται στην Μαδρίτη μόνο η Ρεάλ δεν μας είναι τόσο οικεία, καθώς δεν την αντιμετωπίσαμε μέχρι εδώ”.

Για το παιχνίδι που έρχεται με τον Παναθηναϊκό στο ελληνικό πρωτάθλημα: “Αυτά τα παιχνίδια είναι ντέρμπι και δεν παίζει ρόλο σε τι κατάσταση βρίσκεται η κάθε ομάδα. Όλη τη χρονιά σήμα κατατεθέν μας είναι η άμυνα κι αυτό είναι ένα σημαντικό σημείο του παιχνιδιού μας, το οποίο μας βοηθάει να φτάνουμε στη νίκη. Στόχος μας είναι να έχουμε μία καλή προσαρμογή πάνω στην αμυντική τακτική που αναμένεται να ακολουθήσει ο Παναθηναϊκός, καθώς έτσι θα έχουμε τις καλύτερες δυνατές επιλογές που θα μας βοηθήσουν να φτάσουμε στη νίκη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε ΣΕΠΚ

Δειτε επισης

Σύνδεσμος Προπονητών: Επιβεβαιώνει για Βασίλη Σπανούλη

Ήμασταν οι ΜΟΝΟΙ, που θίξαμε το θέμα Σπανούλη. Όχι γιατί μας ενοχλεί που ένας από τους μεγ…