Κεντρική Ελευσίνα “Έτσι είναι ο αθλητισμός”

“Έτσι είναι ο αθλητισμός”

koustenis

koustenis

Στην Α2 θα αγωνίζεται από την επόμενη αγωνιστική σεζόν ο Πανελευσινιακός, καθώς ηττήθηκε από τον Κόροιβο με 72-70 για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1. Ο τεχνικός της Ελευσίνας, Τζίμης Κουστένης, στη συνέντευξη Τύπου, ζήτησε συγγνώμη από τον φίλαθλο κόσμο της ομάδες.

Αναλυτικά:
“Συγχαρητήρια στον Κόροιβο για την παραμονή. Για εμάς δυστυχώς η πραγματικότητα ήταν σκληρή. Μετά από ένα αρκετά καλό πρώτο γύρο κάποια στιγμή μετά και το αντίστοιχο παιχνίδι του πρώτου γύρου χάσαμε την συγκέντρωση μας, χάσαμε και τον προσανατολισμό μας με αποτέλεσμα να κάνουμε πολλές ήττες οι οποίες μα στοίχησαν ψυχολογικά. Είναι χαρακτηριστικό πως είναι το τέταρτο παιχνίδι που εμείς χάνουμε στον πόντο όπου έχουμε την τελευταία επίθεση και δεν καταφέρνουμε να κάνουμε κάτι καλό. Δυστυχώς έτσι είναι ο επαγγελματικός αθλητισμός, έτσι είναι η Α1 είναι σκληρή.

Όσον αφορά στο σημερινό παιχνίδι το άγχος ήταν με το μέρος το δικό μας γιατί γνωρίζαμε πως ήταν ένα παιχνίδι χωρίς αύριο και θεωρώ ότι στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν αρκετά συγκεντρωμένοι. Στο τρίτο και τέταρτο δεκάλεπτο και ειδικά προς το τέλος του παιχνιδιού εκεί χάσαμε την συγκέντρωση μας και πήγε το παιχνίδι στο ένα σουτ το οποίο έκρινε και την αναμέτρηση. Δυστυχώς εμείς τώρα δεν έχουμε κάτι άλλο να προσδοκάμε, γνωρίζουμε πως το μέλλον της ομάδας είναι στην Α2 και απομένουν τρία παιχνίδια που για εμάς είναι τυπική διαδικασία. Αυτό που θέλω να πω και το αισθάνομαι μέσα από την καρδιά μου είναι ένα μεγάλο συγνώμη, αν αρκεί αυτό, στην πόλη της Ελευσίνας, στον κόσμο της και σε όποιον άλλο είναι κοντά στην ομάδα γιατί δεν κατάφερα εγώ από την πλευρά μου αλλά και όσοι ήμασταν μαζί σε αυτή την προσπάθεια να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες τους”.

Από την πλευρά των παικτών μίλησε ο Δήμος Αβραμίδης: “Πολλά συγχαρητήρια στον Κόροιβο που κατάφερε να πετύχει την παραμονή του. Όσο αφορά το παιχνίδι είχε από ένα ημίχρονο η κάθε ομάδα, στο πρώτο ήμασταν πολύ καλοί επιθετικά κυρίως ενώ στο δεύτερο ο Κόροιβος διάβασε το παιχνίδι μας και μας έπαιξε πολύ καλή άμυνα και σε συνδυασμό που ξεμείναμε από δυνάμεις κατάφερε και πήρε την νίκη. Από εκεί και πέρα εμείς την φετινή χρονιά δεν μπορέσαμε να πετύχουμε τον στόχο μας και θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση, τους προπονητές και τους συμπαίκτες μου για την φετινή χρονιά. Κοιτάμε μπροστά για την συνέχεια της ομάδας”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Ελευσίνα

Δειτε επισης

Νίκος Κούτουλας: Σε μια ακόμη μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο Πανελευσινιακός Α.Ο.

Με σταθερά βήματα συνεχίζει ο Πανελευσινιακός να δημιουργεί το ρόστερ του εν όψει της νέας…