Κεντρική Διεθνή Ίδρωσε, αλλά κέρδισε η Μιλάνο

Ίδρωσε, αλλά κέρδισε η Μιλάνο

caserta Armani Milano

caserta-Armani Milano

Δια πυρός και σιδήρου πέρασε η Αρμάνι Μιλάνο από την έδρα της ουραγού της βαθμολογίας Κασέρτα, καθώς στο παιχνίδι που έριξε την αυλαία της 25ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Ιταλίας, επικράτησε με 8278.

Το ξεκίνημα των γηπεδούχων ήταν εντυπωσιακό καθώς στο τέλος της πρώτης περιόδου βρέθηκαν να προηγούνται με 2117. Από κει και πέρα η Αρμάνι προσπάθησε να φέρει το παιχνίδι στα μέτρα της, αλλά δεν κατάφερε να πάρει τα ηνία του παιχνιδιού ούτε στο τέλος του ημιχρόνου και πήγε στα αποδυτήρια ηττημένη 36-33.

Στην επανάληψη, η Μιλάνο σοβαρεύτηκε κατάφερε να κλείσει τους χώρους της και να φτάσει στο 58-52 με την λήξη της τρίτης περιόδου. Στην τέταρτη και τελευταία περίοδο η Κασέρτα συνέχιζε να βάζει δύσκολα στην Μιλάνο, αλλά δεν τα κατάφερε στο τέλος με αποτέλεσμα η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Top 16 της Ευρωλίγκα να πάρει τους δυο βαθμούς.

Κορυφαίος για την Αρμάνι ο Τζεντίλε με 17 πόντους, ενώ είχε συμπαραστάτες τον Ράγκλαντ με 16 και τον Μπρουκς με 15 πόντους. Από την πλευρά των ηττημένων καλή εμφάνιση έκαναν ο Αντονούτι με 19 πόντους, ο Ιβάνοφ με 18, ο Μοντερτέ με 14 και ο Βιτάλι με 13 πόντους.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…