Κεντρική Ελευσίνα “Διαδικαστικό παιχνίδι”

“Διαδικαστικό παιχνίδι”

athanasoulas elefsina aek

athanasoulas-elefsina-aek

Ο Πανελευσινιακός δοκιμάζεται στην έδρα του Πανιωνίου στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Basket League, με την αναμέτρηση να είναι διαδικαστικού χαρακτήρα, όπως την χαρακτήρισε και ο Γιάννης Αθανασούλας στο blog του στον ΕΣΑΚΕ, μιας και οι δύο ομάδες έχουν υποβιβαστεί στην Α2.

Αναλυτικά όσα έγραψε:
“Καλησπέρα σε όλους,

Για άλλη μια φορά χάσαμε ένα παιχνίδι που κρίνετε στην μια κατοχή. Ενώ κάναμε μια καλή προσπάθεια στο πρώτο ημίχρονο και πήραμε ένα προβάδισμα δυστυχώς η πίεση του αποτελέσματος και η κακή αμυντική μας συμπεριφορά επέτρεψαν στον Κόροιβο να επιστρέψει στο παιχνίδι και να το πάει στον πόντο. Εκεί πάλι παρουσιάσαμε τις ίδιες αμυντικές αδυναμίες και δυστυχώς πήγε το παιχνίδι στο ένα σουτ όπου για ακόμα μια φορά δεν καταφέραμε να κερδίσουμε χάνοντας το παιχνίδι και ουσιαστικά και τις τελευταίες ελπίδες μας για παραμονή στην κατηγορία.

Αύριο παίζουμε με μια ομάδα που και αυτή βρίσκεται στην ίδια άσχημη κατάσταση με εμάς. Είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι καθώς λίγο έως πολύ είναι ένα διαδικαστικό παιχνίδι αλλά πρέπει να εμφανιστούμε σοβαροί όπως αρμόζει στον επαγγελματικό αθλητισμό και να παρουσιάσουμε όσο το δυνατόν καλύτερο πρόσωπο. Προσωπικά για εμένα είναι ιδιαίτερης σημασίας καθώς επιστρέφω αντίπαλος σε ένα γήπεδο και σε μια ομάδα που αγωνιζόμουν επί τέσσερα χρόνια και έχω ζήσει πολλές χαρές και ιδιαίτερες στιγμές.

Σίγουρα η βαρύτητα του αγώνα δεν είναι αυτή που αρμόζει στην ιστορία και στον υπέροχο κόσμο του Πανιωνίου αλλά έτσι είναι η ζωή και το άθλημα που υπηρετούμε μας επιβάλλει να είμαστε επαγγελματίες μέχρι το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ελευσίνα

Δειτε επισης

Νίκος Κούτουλας: Σε μια ακόμη μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο Πανελευσινιακός Α.Ο.

Με σταθερά βήματα συνεχίζει ο Πανελευσινιακός να δημιουργεί το ρόστερ του εν όψει της νέας…