Κεντρική Ελευσίνα “Αξιοπρεπείς μέχρι τέλους”

“Αξιοπρεπείς μέχρι τέλους”

koustenis

 

koustenis

Ο Πανελευσινιακός επικράτησε στην παράταση του Πανιωνίου με 95-94 στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος σε ένα αδιάφορο παιχνίδι, αφού και οι δύο ομάδες έχουν υποβιβαστεί. Ο τεχνικός των “σταχυοφόρων”, Δημήτρης Κουστένης, στις δηλώσεις μετά το τέλος της αναμέτρησης αναφέρθηκε στο πως ήρθε η νίκη, αλλά και στο γεγονός πως απλά έψαχναν ένα κίνητρο για να έχουν ψυχή στο γήπεδο.

“Δυστυχώς είμαστε και οι δύο ομάδες σε δυσάρεστη θέση. Τον Πανιώνιο τον έχω στην καρδιά μου αφού έχω περάσει από την ομάδα. Ήταν ένα παιχνίδι αδιάφορο και οι άμυνες χαλαρές. Κερδίσαμε όπως έχουμε χάσει τέσσερα ή πέντε παιχνίδια φέτος, στην τελευταία κατοχή. Το ζητούμενο όλη την εβδομάδα μετά την ήττα από τον Κόροιβο ήταν να βρούμε ένα κίνητρο και να έχουμε την ψυχή και το πνεύμα στο γήπεδο.

Το οφείλουμε στους εαυτούς μας, τον κόσμο και τη διοίκηση να είμαστε αξιοπρεπείς μέχρι το τέλος. Ήταν ένα καλό παιχνίδι που εξελίχθηκε σε γκραν γκινιόλ. Απομένουν άλλες δύο εβδομάδες και βέβαια θέλουμε να τελειώσουμε αξιοπρεπώς. Πρέπει να βρούμε και πάλι κίνητρο γνωρίζοντας πως έχουμε να αντιμετωπίσουμε τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό. Εύχομαι στον Πανιώνιο και τον φίλο μου τον Κρις (Χουγκάζ) ότι καλύτερο”.

Ο Στέλιος Ιωάννου από την πλευρά του είπε: “Σε ένα διάφορο παιχνίδι προσπαθήσαμε να βρούμε κίνητρο και να το ευχαριστηθούμε. Δεν νομίζω ότι προσπάθησαν οι ομάδες στην άμυνα, αλλά επιθετικά ήταν καλό ματς. Στο τέλος ήμασταν τυχεροί”.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νάνσυ Μητσοστέργιου
Περισσότερα σε Ελευσίνα

Δειτε επισης

Νίκος Κούτουλας: Σε μια ακόμη μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο Πανελευσινιακός Α.Ο.

Με σταθερά βήματα συνεχίζει ο Πανελευσινιακός να δημιουργεί το ρόστερ του εν όψει της νέας…