Κεντρική Ελευσίνα “Την υπέρβαση με ΠΑΟΚ”

“Την υπέρβαση με ΠΑΟΚ”

koustenis

koustenis

Ο Πανελευσινιακός γνώρισε την ήττα στο “Μελίνα Μερκούρη” (85-67) για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος και βρίσκεται με το ενάμιση πόδι στην Α2.

Ο τεχνικός των “σταχυοφόρων”, Τζίμης Κουστένης, τόνισε πως η ομάδα του δεν ήταν τόσο καλή επιθετικά και γι΄αυτό δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στις ανάγκες του παιχνιδιού, ενώ επεσήμανε πως πρέπει να κάνουν την υπέρβαση στο επόμενο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, εάν θέλουν να παραμείνουν στην κατηγορία.

“Σήμερα θα έλεγα ότι το παιχνίδι είχε δύο όψεις. Ένα πρώτο ημίχρονο όπου δεν μπορέσαμε να παρουσιαστούμε καλοί επιθετικά και να ανταποκριθούμε στις ανάγκες του παιχνιδιού, με αποτέλεσμα να δεχθούμε πολλά εύκολα καλάθια. Δώσαμε την δυνατότητα στο Ρέθυμνο Aegean να αποκτήσει ένα προβάδισμα ασφαλείας. Στο 2ο ημίχρονο είπαμε ότι έπρεπε να παίξουμε μπάσκετ. Με 22 πόντους στο ημίχρονο δεν μπορείς να κερδίσεις. Βγάλαμε πιο πολλή ενέργεια και προσπαθήσαμε μέσα από τη ζώνη να αλλάξουμε τον ρυθμό και ανταποκριθήκαμε. Ήταν ισορροπημένο το 2ο ημίχρονο αλλά όταν χάνεις με 20 πόντους μέσα στο Ρέθυμνο πρέπει να κάνεις υπέρβαση για να μπορέσεις να το γυρίσεις. Γνωρίζαμε ότι πρέπει να κάνουμε μία νίκη υπέρβασης αλλά δεν έγινε σήμερα. Ήδη από αύριο σκεφτόμαστε τον επόμενο “τελικό” που είναι με τον ΠΑΟΚ. Δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να κερδίσουμε αν θέλουμε να μείνουμε ζωντανοί στο κυνήγι της παραμονής”.

Ο Τζον Οφοέγκμπου από τη πλευρά του ανέφερε: “Καταρχήν συγχαρητήρια στο Ρέθυμνο Aegean για τη νίκη. Έπαιξε πολύ καλό παιχνίδι. Μας δυσκόλεψαν αρκετά στο να σκοράρουμε. Είχαν πολλή ενέργεια και νομίζω ότι είναι από τις καλύτερες ομάδες στο γρήγορο παιχνίδι. Από την μεριά μας πρέπει να δούμε τι κάναμε λάθος και να το διορθώσουμε. Ελπίζουμε να παίξουμε καλύτερα στο επόμενο παιχνίδι”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νάνσυ Μητσοστέργιου
Περισσότερα σε Ελευσίνα

Δειτε επισης

Νίκος Κούτουλας: Σε μια ακόμη μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο Πανελευσινιακός Α.Ο.

Με σταθερά βήματα συνεχίζει ο Πανελευσινιακός να δημιουργεί το ρόστερ του εν όψει της νέας…