Κεντρική Διεθνή Τιμήθηκε ο Ντ’ Αντόνι (vid)

Τιμήθηκε ο Ντ’ Αντόνι (vid)

Michael D Antoni

Michael D' Antoni

Η 13η Μαρτίου θα είναι ξεχωριστή για τους οπαδούς της Αρμάνι Μιλάνο. Σε μια άκρως συγκινητική βραδιά, την Παρασκευή (13/03), στην ανάπαυλα της αναμέτρησης με την Μάλαγα, για την 10η αγωνιστική του Top 16 της Ευρωλίγκα, αποσύρθηκε η φανέλα με το νούμερο 8 προς τιμήν του Μάικ Ντ’ Αντόνι.

Να σημειωθεί ότι, ο λόγος που πάρθηκε η απόφαση από τους ιθύνοντες της Αρμάνι να αποσύρουν την φανέλα με το νούμερο 8 και παράλληλα να τιμήσουν και τον Ντ’ Αντόνι, είναι επειδή ο Αμερικανοιταλός προπονητής, τίμησε με το παραπάνω την φανέλα της Ολίμπια Μιλάνο (νυν Αρμάνι) για 12 συνεχόμενα χρόνια την δεκαετία του 80 κατακτώντας 5 πρωταθλήματα, ένα κύπελλο Κόρατς, ένα Διηπειρωτικό και δύο Κύπελλα Πρωταθλητριών. Επίσης, τέσσερα χρόνια μετά την αποχώρηση του από την ενεργό δράση, κάθισε και στο πάγκο της ιταλικής ομάδας

Στο περιθώριο λοιπόν, της αναμέτρησης της Αρμάνι με την Μάλαγα ο πρώην προπονητής των Λέϊκερς τιμήθηκε από την ιταλική ομάδα και πλέον η φανέλα με το νούμερο 8 ομορφαίνει την οροφή του Mediolanum Forum.

Ο Ντ’ Αντόνι δεν θα μπορούσε να μην έστω δυο λόγια, γι’ αυτή την συγκινητική στιγμή: “Θέλω όλους τους πρώην συμπαίκτες μου εδώ, μαζί μου! Χωρίς αυτούς, δεν θα είχαμε πετύχει τίποτα. Είναι οι καλύτεροι τύποι εκεί έξω, είναι καλοί φίλοι και δεν θα έκανα το παραμικρό βήμα χωρίς τη βοήθειά τους”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…