Κεντρική Basket League Κολοσσός H Hotels “Θα τα δώσουμε όλα”

“Θα τα δώσουμε όλα”

linden diamantidis

liden-diamantidis

Ο Κολοσσός υποδέχεται τον Άρη το απόγευμα του Σαββάτου (14/3, 17:00) για την 20η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ και όπως έγραψε και ο Τομ Λίντεν στο blog που διατηρεί στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, η ομάδα του βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και μπορεί να διεκδικήσει τη νίκη.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

“Γεια σας και πάλι!

Δυστυχώς την περασμένη εβδομάδα, το ματς που είχαμε κερδίσει στο γήπεδο με τον Απόλλωνα, τελικά το… χάσαμε μία μέρα πριν παίξουμε με τη Νέα Κηφισιά. Έτσι, το συγκεκριμένο παιχνίδι έγινε ακόμη πιο σημαντικό για εμάς, καθώς δεν είχαμε εξασφαλίσει την παραμονή. Όμως, μετά τη μεγάλη νίκη που πήραμε, πιστεύω πως είμαστε και πάλι σε καλή θέση και γιατί όχι να δικαιωθούμε και να πάρουμε και τον αγώνα με τον Απόλλωνα

Πιστεύω πως κόντρα στη Νέα Κηφισιά παίξαμε πολύ καλά, κυρίως στην επίθεση. Αρκετοί συμπαίκτες μου έβαλαν μεγάλα σουτ και έτσι φτάσαμε σε μία άνετη νίκη, ενώ παράλληλα υπερκαλύψαμε και τη διαφορά της ήττας στον πρώτο γύρο.

Τώρα, έχουμε δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια στην έδρα μας, αρχής γενομένης από αυτό με τον Άρη το Σάββατο. Στον πρώτο γύρο τους είχαμε νικήσει στο γήπεδό τους, αλλά είμαι σίγουρος πως τότε δεν έπαιξαν αυτό που μπορούσαν και γι’ αυτό θα κάνουν τα πάντα για να πάρουν τη νίκη. Είναι πολύ δυνατοί στην άμυνα και αρκετά γρήγοροι στην επίθεση.

Εμείς από την πλευρά μας προετοιμαστήκαμε όπως πάντα, για να τα δώσουμε όλα και να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να πάρουμε τη νίκη. Ο αρχηγός μας ο Άγγελος Τσάμης έχει αρχίσει τις προπονήσεις, αλλά μάλλον δεν θα τον έχουμε μαζί μας ούτε τώρα. Ωστόσο, το θετικό είναι πως θα τον έχουμε πολύ σύντομα ξανά μαζί μας.

Από ‘κει και πέρα, γενικά η ομάδα μας βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα και γι’ αυτό ελπίζω να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο και να δημιουργήσει παρόμοια ατμόσφαιρα με αυτή που είχαμε στο τελευταίο εντός έδρας. Άλλωστε, πάντα χρειαζόμαστε την υποστήριξή τους σε κάθε αγώνα.

Τομ”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νάνσυ Μητσοστέργιου
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Μεγαλώνει το γήπεδο του Κολοσσού με… φόντο την Ευρώπη

Αυξάνεται η χωρητικότητα στο γήπεδο του Κολοσσού Το κλειστό γήπεδο του Κολοσσού στην Καλλι…