Κεντρική Ελευσίνα “Τελευταία ευκαιρία…”

“Τελευταία ευκαιρία…”

athanasoulas elefsina aek

athanasoulas-elefsina-aek

Η εντός έδρας ήττα κόντρα στον ΠΑΟΚ ήταν, εν πολλοίς, καταδικαστική για τον Πανελευσινιακό, οι πιθανότητες παραμονής του οποίου είναι πλέον απειροελάχιστες. Παρ’ όλα αυτά, ο Γιάννης Αθανασούλας έδωσε σύνθημα αντίδρασης, υπογραμμίζοντας πως οι “σταχυοφόροι” θα παλέψουν με “νύχια και με δόντια” στη Δράμα για να διατηρήσουν ζωντανές τις όποιες ελπίδες έχουν για να αποφύγουν τον υποβιβασμό.

Αναλυτικά το μπλογκ:

“Καλησπέρα σε όλους,

Δυστυχώς για εμάς την περασμένη αγωνιστική δεν τα καταφέραμε απέναντι στον ΠΑΟΚ και τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα για εμάς. Για ακόμα ένα εντός έδρας παιχνίδι πετάξαμε ένα ημίχρονο και στο δεύτερο κάναμε υπερπροσπάθεια για να το γυρίσουμε. Ο ΠΑΟΚ είναι μια σοβαρή και έμπειρη ομάδα και κάθε φόρα που βρισκόμασταν κοντά στο σκορ έβρισκε τον τρόπο να μεγαλώνει το προβάδισμα του.

Από εκεί και πέρα αυτό το Σάββατο έχουμε ίσως την τελευταία μας ευκαιρία ώστε να πάρουμε την νίκη για να αυξήσουμε τις πιθανότητες μας για παραμονή στην κατηγορία. Πάμε να παίξουμε έναν τελικό για εμάς σε μια δύσκολη έδρα και θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε τα λάθη που κάναμε στο προηγούμενο παιχνίδι ώστε να μπορέσουμε να πάρουμε την νίκη που χρειαζόμαστε πάρα πολύ.

Η υπερπροσπάθεια που κάναμε στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου θα αποτελέσει τον οδηγό για εμάς στο παιχνίδι με τον ΚΑΟΔ. Έχουμε φέρει τους εαυτούς σε πολύ δύσκολη κατάσταση και θα πρέπει να βρούμε τα ψυχολογικά αποθέματα να κάνουμε αυτήν την τόσο σημαντική νίκη για εμάς”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Ελευσίνα

Δειτε επισης

Νίκος Κούτουλας: Σε μια ακόμη μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο Πανελευσινιακός Α.Ο.

Με σταθερά βήματα συνεχίζει ο Πανελευσινιακός να δημιουργεί το ρόστερ του εν όψει της νέας…