Κεντρική Basket League Άρης Προσφορά στους πιστούς φίλους

Προσφορά στους πιστούς φίλους

alexandreio aris paok

alexandreio-aris-paok

Ο Άρης μπαίνει στην κρισιμότερη καμπή της χρονιάς, όπου θα τα δώσει όλα προκειμένου να τερματίσει όσο πιο ψηλά μπορεί στην κανονική περίοδο του ελληνικού πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη θέλει τον κόσμο δίπλα της στη δύσκολη μάχη, γι’ αυτό και η “κιτρινόμαυρη” ΚΑΕ ενημέρωσε πως όσοι οπαδοί προμηθευτούν εισιτήρια για το παιχνίδι με τον Κόροιβο, θα πληρώσουν τη μισή τιμή του εισιτηρίου για το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας ότι όσοι αγοράσουν εισιτήριο (10 ευρώ) για τον προσεχή αγώνα με τον Κόροιβο Αμαλιάδας (19η αγωνιστική, Σάββατο 7/3, 5μ.μ.), θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν την επόμενη εντός έδρας αναμέτρηση, με τον Πανιώνιο (21η αγωνιστική, 21/3), πληρώνοντας τη μισή τιμή του εισιτηρίου, ήτοι 5 ευρώ.

Σε μία κρίσιμη καμπή της σεζόν για τον Άρη, η συμπαράσταση του κόσμου είναι πιο σημαντική από ποτέ. Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε., αντιλαμβανόμενη τη δύσκολη, οικονομικά, εποχή, δίνει την ευκαιρία στους φίλους της ομάδας μας να παρακολουθήσουν τους δύο προσεχείς αγώνες με μειωμένη τιμή εισιτηρίου. Οι φίλαθλοι που θα αγοράσουν εισιτήριο για την αναμέτρηση με τον Κόροιβο, πρέπει να κρατήσουν το απόκομμα και μ’ αυτό να αγοράσουν εισιτήριο για τον αγώνα με τον Πανιώνιο στη μισή τιμή.

Υπενθυμίζεται ότι στον αγώνα με τον Κόροιβο η γενική είσοδος είναι 10 ευρώ, ενώ για τις θέσεις 2-3 GOLD η τιμή είναι 15 ευρώ. Ισχύει το παιδικό εισιτήριο των 5 ευρώ.

Οι φίλαθλοι της ομάδας μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια από τα γραφεία της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. (Γρ. Λαμπράκη 2, Παλαί ντε Σπορ, τηλ. 2310 265 600) έως την Παρασκευή (6/3) τις ώρες 9π.μ. – 5μ.μ. και το Σάββατο 7/3 από τις 3μ.μ. από τα εκδοτήρια του γηπέδου.

Επίσης, υπενθυμίζεται ότι η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας β’ γύρου θα ολοκληρωθεί το Σάββατο 7/3, πριν από τον αγώνα με τον Κόροιβο.

Σας περιμένουμε στο “Nick Galis Hall” για να ωθήσετε τον Άρη να συνεχίσει την καλή πορεία του στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νάνσυ Μητσοστέργιου
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…