Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Περήφανος για τον σύλλογο”

“Περήφανος για τον σύλλογο”

manolopoulos

manolopoulos

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί αύριο (23/3) τον Κόροιβο στο ΟΑΚΑ για την 21η αγωνιστική της Basket League, σε ένα παιχνίδι, το οποίο είναι αφιερωμένο της ενδοσχολικής βίας και του ρατσισμού. Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος δήλωσε υπερήφανος για αυτή την πρωτοβουλία του συλλογού, ενώ όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, τόνισε πως το τεχνικό επιτελείο επιθυμεί να κάνει ροτέισον, καθώς το παιχνίδι με την Γαλατασαράι στην Τουρκία πλησιάζει.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στην ιστοσελίδα του Παναθηναίκού:
“Καλησπέρα σε όλους,
Καταρχήν θέλω να ξεκινήσω τονίζοντας πως ο αγώνας με τον Κόροιβο Αμαλιάδας είναι αφιερωμένος σε μια πολύ σημαντική κοινωνική δράση του συλλόγου μας. Ο ρατσισμός και η ενδοσχολική βία είναι φαινόμενα που πρέπει όλοι να συμβάλλουμε ώστε να εξαλειφθούν και είμαστε όλοι περήφανοι που ο σύλλογος μας αναλαμβάνει αυτές τις πρωτοβουλίες.

Από εκεί και πέρα, εμείς προερχόμαστε από μια σημαντική νίκη απ’ όλες τις απόψεις. Νομίζω πως απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης κάναμε πολλά πράγματα σωστά, εφαρμόσαμε το πλάνο που είχαμε δουλέψει στις προπονήσεις μας και καταφέραμε να κερδίσουμε. Δώσαμε χαρά στον κόσμο μας και παράλληλα κάναμε ένα βήμα προς τον στόχο μας που είναι η πρόκριση στα πλέι οφ της διοργάνωσης.

Πλέον, όμως δεν μπορούμε και δεν έχουμε κανένα δικαίωμα να στεκόμαστε σε αγώνες που πέρασαν. Έχουμε μπροστά μας την αναμέτρηση με τον Κόροιβο όπου θέλουμε να φτάσουμε στη νίκη παίζοντας όπως έχουμε προετοιμάσει στον λίγο χρόνο που είχαμε στη διάθεση μας. Ένα ματς που θέλουμε να κάνουμε rotation και να καταφέρουμε να δώσουμε ανάσα σε επιβαρυμένους παίκτες μας, έχοντας αυξημένη την προσοχή μας διότι ο Κόροιβος αποτελεί μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις του Πρωταθλήματος. Οπότε, όλο το βάρος πέφτει πάνω σε αυτή την αναμέτρηση, στη συνέχεια θ’ ασχοληθούμε και θα μιλήσουμε για τον αγώνα απέναντι στη Γαλατασαράι.

Τα ξαναλέμε σύντομα,
Σωτήρης”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παπαπέτρου: «Η σειρά ξεκινάει τώρα»

Νίκη στο Βελιγράδι, ήταν το σύνθημα από τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη…