Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Όποιος κουράζεται, σπίτι του”

“Όποιος κουράζεται, σπίτι του”

olympiacos armani

olympiacos-armani

Με προορισμό το Μιλάνο αναχώρησε πριν από λίγη ώρα ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετωπίζει αύριο (6/3) την Αρμάνι στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του Top 16 της Ευρωλίγκα. Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου στοχεύει αποκλειστικά στη νίκη που θα την διατηρήσει στην κορυφή του έκτου ομίλου, ωστόσο το έργο της θα είναι δύσκολο, καθώς αντιμετωπίζει μία φορμαρισμένη ομάδα που παίζει το τελευταίο της χαρτί για πρόκριση, ενώ ο Έλληνας τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεση του τους Μπρεντ Πέτγουεϊ, Μιχάλη Τσαϊρέλη και Δημήτρη Κατσίβελη.

“Η Αρμάνι είναι μια ομάδα πολύ μαχητική σε άμυνα και επίθεση. Παίζουν με ενέργεια, βάζουν τα κορμιά τους στη φωτιά, πρέπει να είμαστε μαχητικοί σε άμυνα και επίθεση. Είναι ομάδα με σκαμπανεβάσματα σε άμυνα και επίθεση και εκεί πρέπει να χτυπήσουμε. Πρέπει να πάμε το παιχνίδι εκεί που εμείς θέλουμε, θα πρέπει να εξουδετερώσουμε τα ατού τους και να κάνουμε τη δική μας δουλειά σε άμυνα και επίθεση”, ανέφερε αρχικά ο Σφαιρόπουλος και πρόσθεσε:

Αμυντική κούραση δεν υπάρχει, όποιος παίζει στον Ολυμπιακό δεν μπορεί να κουράζεται. Όποιος κουράζεται να πάει σπίτι του. Δεν προέρχεται από κούραση, είναι θέμα συγκέντρωσης, πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι. Δουλέψαμε κάποια κομμάτια της άμυνας αυτές τις δύο ημέρες και νομίζω θα είμαστε πιο επιθετικοί στην άμυνα μας“.

Όσον αφορά τις απουσίες στο “4”, σχολίασε: “Έχουμε τη δυνατότητα να καλύψουμε εκ των έσω την απώλεια στη θέση αυτή. Και σε αυτό το κομμάτι αμυντικά και επιθετικά έχουμε σχεδιάσει κάποια άλλα σχήματα, που θα είναι έτοιμα να αποδώσουν και στο παιχνίδι”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • George Printezis

    Η άλλη πλευρά του “Πρι” (vid)

    Την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τον Γιώργο Πρίντεζη έχουν οι φίλοι του Ολυμπιακού. Ο υπ…
  • Brad Oleson Barcelona Olympiacos

    “Παθιασμένοι”

    Διαφορετικός και παθιασμένος θα εμφανιστεί απόψε (22:00, ΝΕΡΙΤ) κόντρα στη Μπαρτσελόνα ο Ο…
  • navarro dunston

    Ώρα διπλού στη Βαρκελώνη

    Τη δεύτερη ευκαιρία για να “σπάσει” την έδρα της Μπαρτσελόνα θα έχει ο Ολυμπια…
Περισσότερα από Θάνος Πούλος
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ράιτ: «Ανεπίτρεπτο να κάνουμε τόσα λάθη »

Στα λάθη που έκανε η ομάδα του, αναφέρθηκε Μόουζες Ράις. Ο Αμερικανός ψηλός του Ολυμπιακού…