Κεντρική Basket League ΑΕΚ Όλα στο τραπέζι…

Όλα στο τραπέζι…

aggelopoulos alexiou douvis

aggelopoulos-alexiou-douvis

Η ΑΕΚ (ξανα)μεγαλώνει. Μπορεί ο Ντράγκαν Σάκοτα να “έγραψε για οκτάδα ως στόχο στο σημείωμα του ΟΤΕ TV, αλλά και ο ίδιος ως “κρυφοπροληπτικός” ήξερε μέσα του, ότι η ομάδα του μπορεί πολλά περισσότερα. Ειδικά, από την στιγμή, που υπάρχει ο Μάκης Αγγελόπουλος και στην ΚΑΕ ΑΕΚ δημιουργούνται συνθήκες πρωταθλητισμού.

Το μείζον ερώτημα για την ΑΕΚ, που προσδοκά να ξαναγίνει “Βασίλισσα” παντού, και στην Ευρώπη, είναι ποιες συμμαχίες θα επιλέξει. Προς το παρόν, το τοπίο δεν είναι ξεκάθαρο. Δικαιολογημένα, οι “κιτρινόμαυροι” υπεύθυνοι έχουν ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας και με τον ΕΣΑΚΕ (που είναι και το αυτονόητο) και με την ΕΟΚ του απερχόμενου Γιώργου Βασιλακόπουλου. Έχουν ανοίξει, όμως, και με την Ευρωλίγκα και με τη FIBA (μέσω Σταύρου Δουβή). Γράφτηκαν για συναντήσεις του μεγαλομετόχου με τους Τζόρντι Μπερτομέου και Κώστα Ρήγα στην Αθήνα, που δεν διαψεύστηκαν.

Οι “κιτρινόμαυροι” παρακολουθούν προσεκτικά και την υποβόσκουσα (νέα) αντιπαράθεση ανάμεσα σε Βαρκελώνη και Γενεύη. Ως εκ τούτου, οι “κιτρινόμαυροι” έχουν ρίξει όλα τα χαρτιά τους στο τραπέζι. Και περιμένουν την στιγμή για να βγάλουν τον άσσο από το μανίκι τους…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…