Κεντρική Basket League Άρης “Με όπλο την άμυνα”

“Με όπλο την άμυνα”

vezenkof

vezenkof

Ο Άρης αντιμετωπίζει τον Κολοσσό στο “Βενετόκλειο” το απόγευμα του Σαββάτου (14/3, 17:00) για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ στο blog που διατηρεί στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, τόνισε πως θα πρέπει να είναι ανταγωνιστικοί για να διεκδικήσουν τη νίκη.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

“Καλησπέρα σε όλους,

Την προηγούμενη εβδομάδα κερδίσαμε τον Κόροιβο Αμαλιάδας και από αυτό το ματς κρατάμε μόνο το δεύτερο ημίχρονο. Στο πρώτο δεν ήμασταν καλοί, όμως στο β’ καταφέραμε να φτάσουμε σε μία εύκολη νίκη, με όπλο την άμυνά μας η οποία μας έχει φτάσει εδώ που είμαστε. Αυτό το ημίχρονο πρέπει να είναι και ο οδηγός μας για τη συνέχεια.

Η εβδομάδα κύλησε ήρεμα και αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα με τον Κόροιβο η προσοχή μας επικεντρώθηκε στον Κολοσσό. Παίζουμε με μία πολύ καλή ομάδα, η οποία είναι από τις πιο φορμαρισμένες του πρωταθλήματος. Ο Κολοσσός διαθέτει πολύ καλούς και επικίνδυνους παίκτες και παίζει πολύ ωραίο μπάσκετ.

Για μας ο στόχος δεν αλλάζει. Θέλουμε να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί και να περιορίσουμε τα ατού του αντιπάλου μέσα από την άμυνά μας, ώστε να διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας για τη νίκη σε μία δύσκολη έδρα. Προετοιμαστήκαμε καλά για αυτό το ματς και αν ακολουθήσουμε πιστά το πλάνο μας, έχουμε καλές πιθανότητες για να κερδίσουμε.

Η κατάσταση στην ομάδα είναι πολύ καλή. Υπάρχει εξαιρετικό κλίμα, είμαστε δεμένοι και θα παλέψουμε ενωμένοι για το καλύτερο στη συνέχεια της σεζόν, η οποία μπαίνει στην τελική ευθεία της. Η φιλοσοφία μας δεν αλλάζει και βλέπουμε κάθε αγώνα ξεχωριστά. Όπως εξελίσσεται το πρωτάθλημα, είναι επικίνδυνο να “βλέπεις” πιο μακριά και αυτό το αποφεύγουμε. Παραμένουμε προσγειωμένοι και κρατάμε χαμηλά το κεφάλι. Άλλωστε δεν έχει σημασία η θέση που βρίσκεσαι τώρα, αλλά αυτή που θα βρεθείς στο τέλος της χρονιάς.

Χαιρετισμούς σε όλους,

Αλέξανδρος”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νάνσυ Μητσοστέργιου
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Στόχος μας να παίξουμε ως Άρης»

Το σύνθημα για τη συνέχεια του Άρη έδωσε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Άρης έκλεισε με νίκη την κ…